Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Modacı Nur Yerlitaş Hayatını Kaybetti

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
nlü modacı Nur Yerlitaş hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti.

Nur Yerlitaş hayatını kaybetti

Nur Yerlitaş hayatını kaybetti

Nur Yerlitaş'ın gözyaşları...

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olduktan sonra zor günler geçirmişti. Şarkıcı Cenk Eren, uzun süredir beyin kanseri tedavisi gören Nur Yerlitaş'ın vefat ettiğini duyurdu.
Sosyal medya hesabından Nur Yerlitaş'ın fotoğrafını paylaşan Eren, "Çok çok üzgünüm çok eski çok kıymetli bir dostumu hepimizin hayatına da bir izi olan sevgili Nur Yerlitaş'i kaybettik. Allah rahmet eylesin" dedi.
Sosyal medya hesabı üzerinden başsağlığı mesajı yayınlayan ünlü sanatçı Seda Sayan da "Yıllarım dostum sırdaşım yol arkadaşım, uğur böceğim, akıl hocam, kılavuzum ismin gibi nurlar içinde uyu inşallah Nur Yerlitaş. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.
aw002516-01-5ea6e0a1ccc50.jpg

Beynindeki tümörle yaşayan, fark edildikten sonra ameliyat masasına yatan ünlü Nur Yerlitaş'ın kanser tedavisi nedeniyle verdiği onlarca kilo sevenlerini endişelendirmişti.
Geçirdiği zor günlerle alakalı olarak Nur Yerlitaş şu sözleri söylemişti:
"Her gün gidiyorum kemoterapiye ve bu beni çok yordu."
oo-1278-5ea6ddd0bc23c.jpg

Nur Yerlitaş'a geçtiğimiz yıl beyin kanseri teşhisi konmuş, ünlü modacı 6 Ağustos 2018'de ameliyat masasına yatmıştı.
NUR YERLİTAŞ KİMDİR?
Asıl adı Nuray olan Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955 yılında İstanbul'un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya'dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi. Nur Yerlitaş bir dönem İşte Benim Stilim tarzı programında jüri üyesi olmuş ve sosyal medyada da fenomen haline gelmişti. Nur Yerlitaş Seda Sayan, Ebru Gündeş başta olmak üzere birçok sanatçının sahne kıyafetini tasarladı.

Son düzenleme:

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,931
Allah rahmet eylesin inşallah

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
Çok ama çok üzüldüm."Beni çokk ağlattılar , kimse beyninde tümör olduğuna inanmadı" cümlesi
Beni çok üzdü ;(
Allah rahmet eylesin.

Üst Alt