Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Moda Dünyasının 70’lere Dönmesi Gerektiğini Gösteren 12 Muhteşem Fotoğraf

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Moda Dünyasının 70’lere Dönmesi Gerektiğini Gösteren 12 Muhteşem Fotoğraf

Modern kültürün, iyi müziğin ve güzel moda anlayışının zirvesi sayabileceğimiz bir devir 70’ler. Moda dünyası bir gün dönüp dolaşıp iyi olana tekrar geliyor. Bizler fotoğraflardan o dönemin kadın ve erkeklerinin tarzlarına hayranlıkla bakarken, tekrar o giysileri bulabilmeyi umut ediyoruz.

Hemen hemen 47 yıl geçmesine rağmen hala o günlerin tarzını aratan ünlü New York Woodstock Festivali’nden, 1969 yılındaki, dönemin ruhunu en güzel yansıtan fotoğrafları derledik.

1. Festivalin en büyüleyici karelerinden

2. Woodstock’un en genç ve güzel katılımcısı

3. Tekrar yakalamaya çalıştığımız modanın tanıdık desenleri

4. Bir zamanların rock starlarının diğer insanların arasına karışıp eğlenebildiğini gösteren efsane, Janis Joplin

5. Herkesin orijinal ve güzel giyindiği dönemden

6. Her tarzın kabul edildiği özgür gençlik

7. O kıyafetlerle gerçekten çok güzel olmak

8. Renkli saç modasının tekrar gelmesinin çok doğru bir karar olması

9. Birbiriyle uyumlu giyinen çiftlerin gerçekten de sempatik olabileceğinin kanıtı

10. Güzel kadın anlayışının böyle olduğu yıllara dönmek istiyoruz

11. Bu kültürü ve tarzı geri istiyoruz

12. Ve kadınlara henüz sütyen giymenin dikte edilmemiş olması

SeLCuK

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
iyi bir iznelim , moda 70 lere dönuyor :) resimlerde kanıtı , güzel bir konu rapunzel izlenimlerinde harika . benim düşüncem bu yönde.

RebeLzEm

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Bu GüzeL payLasimLarin icin Ayrica Cok TesekürLer eLLerine SagLik Yüregi GüzeL Insan...

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Ben 70'lerin tarzını ve özgür ruhunu çok seviyorum ve yazın uzun etekler, elbiseler, etnik desenler, etnik pantalonlar, saç bantları ve değişik aksesuarlar kullanmayı çok seviyorum bir ara kendi dolabımdan paylaşımlarda yapacağım :)

AnqeL

Gerçekten Melekmiyim ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Öncelikle cok güzel bir konu , tebrik ediyorum kucak dolusu Rapunzel'cim.
Almanya'da 70'li yillarin moda kültürünü hala yasatanlari rahatlikla görmek mümkün. Ve bunu yasatan genclerimiz daha halen var. Tabi bu genelde batidaki toplumdan olusan yabanci kesim oluyor genelde. Gerci simdilerde 70'li yillara benzeyen ürün cikaran, bilindik firmalarda mevcut.
Her nekadar ispanyol paca ASLA giyinmesem ve sevmesemde, sac bamdanajini ara ara örgü gibi degisik tarzda kullanangillerdenim:) Resimlere bakdigimda, o dönemin gencligide gencti bir zamanlar diyorum.. hey gidi gpnler yani:)

vioLeta

| Az İnsan Çok Huzur |
Özel Üye
  • MFC Puanı
    310
Gayet güzel olmuş Rapunzel canımm emeğine sağlıkk. Bazı fotolar gerçekten cok hoş :)

Vodqa

Otonom Piyade
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Ben hep derim zaten ne varsa bu 70'li kadınlarda var diye boşuna demiyorum. :(

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Patti Smith i de eklemek gerekir bu listeye :sigara Ne varsa eskilerde var abi :sigara

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Güzel kareler emeğine sağlık Rapunzel

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Modanın kalbi Milanoda bu yazın soft renklerini 70lerin tarzıyla maskülen ve feminen detayları bir arada görmek mümkün.
Ayrıca yazın bitimiyle somon eskisi trençkotlar şıklığınıza şıklık katacak.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Modanın kalbi Milanoda bu yazın soft renklerini 70lerin tarzıyla maskülen ve feminen detayları bir arada görmek mümkün.
Ayrıca yazın bitimiyle somon eskisi trençkotlar şıklığınıza şıklık katacak.

Abi yazdığını okurken nedense kulağımda overclock makinesi ayağınıza geldi sesi canlandı :sigara :p

Üst Alt