Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MİT'ten flaş Ömer Güney açıklaması

wItAmEn

˙ʞǝɯǝןzı iɹɐןuɐןo ıuǝq ɹoʎüɹüʇsüʞ ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    66
Paris katliamının baş zanlısı için şok iddia.

DEVRİMCİ Karargâh soruşturmasında 1 hafta tutuklu kalan ancak MİT elemanı olduğu ortaya çıkınca serbest bırakılan Murat Şahin’in Paris’te 3 PKK’lının öldürülmesi olayının zanlısı olarak tutuklanan Ömer Güney’in MİT’e çalıştığını söylediği iddia edildi.

Almanya’da yayın yapan Yeni Özgür Politika Gazetesi’ne konuşan Şahin Güney’i fotoğraflarından tanıdığını öne sürerek şu iddialarda bulundu: “Ankara’da bağlı olduğum birimin başındaki ‘Teyze’ kod adlı bayanÖmer’in fotoğrafını göstererek ‘Bu Paris elemanı hiç gördün mü tanıdın mı bu Heval oluyor’ diye sormuştu. İlk defa orada resmini gördüm. Bana başka da bir şey söylemedi. Belki de Avrupa’da onu tanıyıp tanımadığımı ilişkim olup olmadığını test ediyordu. ‘Teyze’nin gösterdiği ve ‘Parisli Heval’ dediği kişi Ömer Güney’in ta kendisidir. Bence Ömer tek başına değildir. O tetikçidir. O yanında uzman 2-3 iyi ajan olmadan bu işi yapamaz. Paris katliamı MİT içindeki sertlik yanlılarının işidir.” İsviçre’de yaşayan Şahin gazeteye konuşma gerekçesini ise “Ortada bırakıldım. Resmi olarak hâlâ MİT ajanıyım” sözleriyle açıkladı.

DOSYA AYRILDI

Murat Şahin Devrimci Karargâh davasında 1 hafta tutuklu kalmıştı.MİT ajanı olduğunun ortaya çıkmasının ardından dosyası ayrılmıştı.

MİT: MİZANSEN

MİT kaynakları Murat Şahin’in MİT ajanı olduğu ve ileri sürdüğü iddiaların hepsinin mizansen olduğunu belirterek “Gerçekle ilgisi olmayan şeyler” dedi. ​

Üst Alt