Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Misafirlere hoşgeldin dedin mi?

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Hoşgeldin dememek için girilen tuhaf hallerin sonunca yine de sizi yakalayan varlığa anne o anda attığı bakışa "hoşgeldin de çabuk" denir. :)

RooKiE

"Üfff" Demeyi Eylemektense, "Üfff" lemeyi Ney 'ler
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    44
"Cümleten hoşgeldiniz" demek tercihimdir :)

Sheeran

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    92
Hosgeldiniz der naberi de patlatir kaybolurum:)

By BiLiNMeZ

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    50
Bazen abartıp evde olmasam dahi sırf söyleyeyim diye eve çağırıyorlar. Artık ses kaydıyla otomatik çözüyoruz.

cagliostro

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    16
Bir iki tane gelir anlarım da bizim akrabalar haçlı ordusu gibi geliyo, her birine ayrı ayrı hoş geldiniz demem beklenemez herhalde. Özellikle bayramlarda 3500 kişi gelen akrabalar var, hepsi için ayrı ayrı kahve yap tatlı koy meyve koy. Ayrıca ben erkeğim ben niye yapıyorum ? Bu durumu annemle görüşiciim.

NiceLy

"Sıkı sarıl yokluğuma" Bakarsın kimsen kalmayabili
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    82
Hoşgeldiniz hepiniz derim ben ama genelde nedense gelen tüm misafirler biz yabancımıyız gel bakıyım öp bi der herkesi öpmek zorunda kalırım

Beatrice1

Zaman, bütün hayallerimize ağzının payını verdi.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    105
Bu tür durumlarda hoşgeldin, okul bitti mi, sevgili var mı, işi naptın gibi sorgu sualden kaçmak için önceden tedbirimi alır o gün ortalıktan/evden kaybolurum. Kısa ve öz çözüm :yavrum:

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
İçerde yeni misafir geldi sırf hoşgeldin dememek için burada duruyorum :D Elbet gidecek :p

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
evimize gelen bitmeyen misafirlere annemin bana sorduğu soru hee anne dedim :D

Üst Alt