-
-
-
- MFC Puanı
- 855
-Ne atsan kabul eden en dayanıklı ve ilginç organ.
-Ekmek teknem :tipik:
-Ekmek teknem :tipik:
Teşekkür ederimYemek yemek aşırı güzel birşey, eğer birde kilo alımyorsanız duble duble güzel o insanlar çok şanslı bence
Sende o şanslı insanlardansın ay valla çok harika birsey dimi ben akşam 7'den sonra birsey yememeye çalışıyorum yoksa kilo alıp başını gidecek dikkat ediyorum yoksa of neler yerim ?Teşekkür ederim
Ben akşam 10 gibi az da olsa yemek yedim maşallah diyeyim deSende o şanslı insanlardansın ay valla çok harika birsey dimi ben akşam 7'den sonra birsey yememeye çalışıyorum yoksa kilo alıp başını gidecek dikkat ediyorum yoksa of neler yerim ?
Aynen maşallah de sonra sıkıntı çıkmasın nazar falan değer kem gözlerden korkmaliyiz ?Ben akşam 10 gibi az da olsa yemek yedim maşallah diyeyim de
Yok canım kilo bu ne olacakAynen maşallah de sonra sıkıntı çıkmasın nazar falan değer kem gözlerden korkmaliyiz ?
Hiccc küçümsenecek birsey değil, alıp başını gidince söz möz dinletemiyorsun ?Yok canım kilo bu ne olacak
52 en fazla53 olurum ne olacakHiccc küçümsenecek birsey değil, alıp başını gidince söz möz dinletemiyorsun ?
Aynen aslında bedeniyle barışık olmalı insan seviyorsa her haliyle kendini ona göre dikkat etmeli yada etmemeli ?52 en fazla53 olurum ne olacak
Kilo almak yada almamak işte bütün mesele buAynen aslında bedeniyle barışık olmalı insan seviyorsa her haliyle kendini ona göre dikkat etmeli yada etmemeli ?