Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Microsoft Windows Loader Üzerinden "ISO Test Edilmesi"
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Microsoft Windows Loader Üzerinden "ISO Test Edilmesi"
Yöntem tamamen bana aittir.İnanmayan varsa, İnternet'ten Google'den araştırabilir.Yabancı forum'larda bile yoktur bu konu.....Güle güle kullanın bu bilgiyi....Ayrıca teşekkürler, resimli anlatımı beğenlere........
Yöntem tamamen bana aittir.İnanmayan varsa, İnternet'ten Google'den araştırabilir.Yabancı forum'larda bile yoktur bu konu.....Güle güle kullanın bu bilgiyi....Ayrıca teşekkürler, resimli anlatımı beğenlere........
Ben bu yöntemle defalarca diskin boş bölümüne GNU/Linux Mint İşletim Kurdum/Microsoft Windows XP/Vista/7/8.1/10 (Yapı 10240 RC) kurmuştum.Dedim ya yapılabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlıdır bu yöntemle....