Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Metropolitan Sanat Müzesi

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Halk dilinde "the Met", dünyanın en büyük ve en önemli müzelerinden biridir. Manhattan, New York'taki Central Park'ın yanında yer alan müze, The Cloisters adı verilen Orta Çağ sanatını barındıran bölümü bünyesinde barındırır. Müzede eski doğu, Mısır, Yunan ve Roma dönemlerine ait eserler bulunmaktadır. Avrupa orta çağ koleksiyonunun bir bölümü ise Manhattan'ın kuzey ucundaki ek binada bulunur. Müze içerisinde bir araştırma kitaplığı, çocuklar için bir bölüm ve etkin bir eğitim sergisi vardır. Müzede batı resim sanatının öne çıkan isimlerine ait tablolar da bulunmaktadır. 2 milyondan fazla esere ev sahipliği yapmaktadır.

New York'un Tüm Vermeerleri filminde ana mekanlardan biri olarak kullanılmıştır.

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Çok güzel bi müze olduğunu biliyorum. Çok gitmek istemiştim ama gidememiştim.
Ya national museum a yada buna gidecektik, biz hangi akla hizmet diğerini seçtiysek?
İçimde uktedir gidememek?

Ragnar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Denk gelirse yurt dışı gidersin umarım

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
2018 yılında Newyork a gittiğimde gidebilirdim ama dediğm gibi kısmet olmadı. bir daha da gitmem diye düşünüyorum. Amerika çok uzak. Gidersem de başka bi yerine giderim diye düşünüyorum. Onun için metropolitana gitmem çok zor bundan sonra..

Ragnar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Ne diyim hayırlısı

Üst Alt