Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Meteoroloji açıkladı: Kar geliyor

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Doğu Anadolu'nun kuzey ve Doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Bingöl, Muş, Ordu çevreleri ve Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.Sabah ve gece saatlerinde batı bölgelerin iç kesimleri ve Göller yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişik beklenmiyor, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, zamanla güneydoğu kesimlerde güney ve doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esecek
_BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı, doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Artvin çevreleri ve Samsun'un doğu ilçelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinin yağmur ve sağanak, kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

.

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Rabbim beterinden saklasın.. Kış kışlığını yaşatmalı.. Sağ ol bilgiler için canım.

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
@Sezen cim tşkler paylasımın için .haberini okudum dedim ne desem ne desem .)) sıcaktan yakınanlar için gelsin kar hade baklım.)

10676413_1542773429294442_376729076456288895_n.jpg

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Her mevsimin kendine göre güzelligi var ama LaiLa kışın sadece evi barkı olmayan insanlar için zor gecicek Allahım onlara yardım etsin insallah.

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
oo bu hiç iyi haber değil yahu doğalgaz çok pahalı zaten Rusya ile ilişkilerimiz iyi değil gazıda az verecekler ula bir dışa bağlı kalmadan birşey yapamıyoruz uyuzx oluyorum arkadaş ya konudan çıktım iyimi :)

Teşekkürler Paylaşım için :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Eskiye dönüş soba yakıp oturcacagız sanırım bu gidişle LeGoLaS :)

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Ben soba yakıyorum zaten :D Değişen bir şey yok :) Ben hazırım, Rabbim zorda kalanlara yardım etsin Sezen in dediği gibi..

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Bana uyar vallahi Sezen'can nede güzel olur sımsıcak ohhh bide fırınında sıcak ekmek yapıcan üzerinde çay olacak fırından çıkaracan ekmeği oh tereyağ çökelek amaninnnn onu yerken kestaneleri cizecen atacan üzerine çıtır çıtır sonra çay + kestane ee birde film koyarsın yatarsın sobanın arkasına :) canım çekti ama yaaaaaaa

SecurityMan

Haftanın 2 günü 24 saat burdayım! Konuların kıymet
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    63
BU NE GÜZEL HABER YA

Üst Alt