Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Messi'nin tek hedefi...

TrabzonSpor

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Messi, daha önce hayal edemediği başarılara ulaştığını ve artık Arjantin Milli Takımı'yla da Dünya Kupası serüveninden şampiyonlukla ayrılmak istediğini söyledi.

Yıldız futbolcu, "Gelecek ile ilgili tek hayalim, Arjantin formasıyla Dünya Kupası'nı kazanmak. Kişisel ve takım olarak neredeyse tüm başarıları kazandım. Kariyerimdeki tek eksik bu" ifadelerini kullandı.

Bir dönem ülkesinde Barcelona'da oynadığı gibi Arjantin Milli Takımı'nda oynamadığı iddia edildiği için tepki gören Messi, bu konu için de "Taraftarlarla aramın hep böyle iyi olmasını istedim. Diğer yerlerde olduğu gibi kendi ülkemde de sevilmek ve sayılmak istedim. Önceden Arjantin'e geldiğimde herşey daha farklıydı fakat şimdi durumlar düzeldi ve ben de mutluyum. Kazandıkça her şey iyiye gidiyor" dedi.

Üst Alt