Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Meryem Uzerli'den şok açıklamalar

BanderaS

Degildim BİRŞEYİN, Olmadım HİÇBİŞEYİN...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Muhteşem Yüzyıl'da oynadığı Hürrem Sultan rölüyle büyük beğeni toplayan Meryem Uzerli Almanya'da Ayşe Arman'la yaptığı söyleşide tüm dertlerini ve yeni hayatını anlattı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin Ayşe Arman'a verdiği cevaplardan öne çıkan başlıklar...

Mayıs ayında Türkiye'den apar topar kaçtın. Seninle birlikte hayatımıza 'tükenmişlik sendromu' diye bir kavram girdi. Tedavin ne durumda? Devam ediyor mu?
- Ediyor. Ama en ağır günler geçti. Daha iyiyim şimdi. Saçlarımı kestirdim. Rengini koyulaştırdım. Doğal halime geri döndüm. Tekrar bisiklete binmeye başladım. Bu sene sonuna kadar terapim devam edecek.

Yine de bütün Türkiye geri dönmeni bekliyor. Var mı öyle bir ihtimal?
- Şu anda yok. Seneye belki. Kim bilir? Ama Hürrem için dönmem artık mümkün değil.

meryem-uzerli11_343.jpg

Üst Alt