Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merve Boluğur'dan İtiraf

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
foto%C4%9Fraf%207.JPG

Popçu Murat Dalkılıç ile yaz aylarında Bodrum'da görüntülenip "Sadece arkadaşız" diye açıklama yapan Merve Boluğur, sonunda pes etti.
Geçtiğimiz günlerde yakışıklı popçu ile samimi bir şekilde görüntülenen Boluğur, önceki gün gittiği Rumelihisarı'nda basının ilgi odağı oldu. Güzel oyuncu, "Her şey ortada bir şey söylememe gerek yok" diyerek aşkını itiraf etti.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
:) Yanii Bunu duymak iyi Geldi :D Merakımdan Çatlıyodum Sankii :) ahaaah

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Aman Amannn YakıŞıkLısız kaL İnşallahhh :) Herkes Evlenirde Sen Tek Bekar Kalırsın inŞallahhh Amİnnnn :)
diShy

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
diShy DiShy DiShyyy :) :) RahmetLik Dedem Hep Derdiii :) TarLayı Bi Sene Sürecem,Ertesi sene Nadasa Bırakcan derdi :D Şimdi Ana Temaya GelirSek :D Sende Evde Kal Daha VerimLi Olursun :)

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
~ ßenn kalırsam kimse evlenemez diyorummmmm anlamıyormusun:D

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
diShy Müdür Vallaa Göremdiqim BirŞey için NET YORUM YAPAMAM :) Ama Kendini Çok begendiqin ßeLLi :) Hiçç Görmedim Sonuctaa Seni...Evde Kalman NormaL AsLındaaaaa :)

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Etmee diShy Demek KayBım Büyükkkkk :) Kendimi Behdbaht Ve Acı İçinde Hissettim Şuan :) Acımı Hüsranımı tahmin Edemen :)

Cindy

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    11,721
hahahahahaha sesli güldüm yine konudan uzaklaşmışlar merve itiraf etmiş dıyor haber RebeLLiouS diShy başka konuşmada hahahahaha

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Beste olay Bi anda Dishy'e Döndü :) Allem Etti kallem etti ibreyi kendine çevirdi oLayı :)

Üst Alt