Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merve Boluğur karşı cinste aradığı özelliklerini sıraladı

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692

Merve Boluğur, pandemi döneminde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Boluğur, bu sefer karşısındaki erkekte aradığı kriterleri açıkladı ve "Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor" dedi.

Uzun süredir hayatına kimseyi sokmayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram üzerinden hayranlarının sorularını cevapladı. Karşı cinste aradığı özellikleri takipçileriyle paylaşan Boluğur “Benden büyük olmalı. İdeal fark 5-6 yaş. Karizma şart, zıpır tipleri sevmem. Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp sevmeli. Aklına eseni yapabilmeli. Biraz çılgınlık lazım. İyi eğitimli, yabancı dil bilen, hobileri de olan kişi dikkatimi çeker” dedi. Genç kadın kumral erkek gördüğünde hissettiklerini de anlattı: “Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor.”

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440

Merve Boluğur, pandemi döneminde Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Boluğur, bu sefer karşısındaki erkekte aradığı kriterleri açıkladı ve "Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor" dedi.

Uzun süredir hayatına kimseyi sokmayan ünlü oyuncu Merve Boluğur, Instagram üzerinden hayranlarının sorularını cevapladı. Karşı cinste aradığı özellikleri takipçileriyle paylaşan Boluğur “Benden büyük olmalı. İdeal fark 5-6 yaş. Karizma şart, zıpır tipleri sevmem. Çok yakışıklı istemem. Şeytan tüyü olmalı. Beni tutkuyla sarıp sevmeli. Aklına eseni yapabilmeli. Biraz çılgınlık lazım. İyi eğitimli, yabancı dil bilen, hobileri de olan kişi dikkatimi çeker” dedi. Genç kadın kumral erkek gördüğünde hissettiklerini de anlattı: “Ses tonu ve saç rengi çok önemli. Kumral erkek görünce bana bir şeyler oluyor.”
Sanki işe alım kriterleri belirlemiş:roflmao:İlk görüşteki o elektrik çok önemli, esmer sarışın, kumral fark etmemeli o andaki yaşadığın heyecan önemli bence..

Üst Alt