Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mert Alaş, Mert Alaş Kimdir, Mert Alaş Kaç Yaşında?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Mert Alaş, Mert Alaş Kim, Mert Alaş Kaç Yaşında, Mert Alaş Nereli?

1971 yılında Türkiye'de doğmuştur. İngilizcesini geliştirmek için İngiltere'ye gitmiştir. Kendisiyle aynı yaşta olan Marcus Piggott ile 1994'te İngiltere'de karşılaşıp beraber moda fotoğrafçılığı yapmaya başlamışlardır.

Mert-Alas.png

1578479.jpg

FToVDxs2ABwALRUQDS1IFU5GW0MrVEZGVlRAXUBWTlpETEsYAwI=.jpg

Mert-Alas.png

mert-alas-biyografi.jpeg

Adı Soyadı:Mert Alaş

Yaşı:1972 doğumlu 44 yaşında

Memleket:Ankara

Meslek:Fotoğrafçı

Mert Alaş Hakkında

1972 doğumlu moda fotoğrafçısıdır.
Londra'da yaşıyor.
Dünyaca ünlü birçok isimle çalışıyor, bunlar arasında Lady Gaga, Madonna ve Angelina Jolie de vardır.

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,987
LibertA paylaşımın için teşekkür ederim fakat,

Bu tür paylaşımlarda bu kişilerin bir kaç resmini de paylaşırsan konu daha güzel olur. Mesela kim bu mert alaş google baktım resimlerine (örnek olarak)

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
@Pisadam, yakışıklıy mış kerata! :D Adamda ki hayata bak! Yediği önünde yemediği arkasında... :D

mum

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    0
Bu herif niye bu kadar popüler oldu anlamadım. :/

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Yakışıklı değil de bir coolluğu var adamın hakkını yemeyelim. Egoist olması da kadınların hoşuna gidiyordur tabi. Ama baya yüceltildi bu adam nedensizce.

Benim hoşuma giden bir tarz değil. Egoist insanları sevmem ayrıca bana göre cool falan da değil :u1: :D nedensizce sinirlendim bende :s

Üst Alt