2 adet lavaş ekmeği
2 adet soğan
1/2 demet maydanoz
1 çorba kaşığı somak
250 gr. sotelik doğranmış kuşbaşı et
1 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Yapılışı:
Tencereye yağ koyup ısıttıktan sonra etleri ilave edin ve kavurun.
Etler suyunu bırakıp tekrar çekince 1 su bardağı su ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
Soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovun. Yıkayıp sıktıktan sonra içine küçük doğranmış domates, maydonoz, sumak ve kırmızı biber koyup harmanlayın.
Lavaş ekmeğini ikiye bölün. Bir kenarına pişirdiğiniz eti ve üzerine de soğanlı harcı koyun. Rulo şeklinde sarıp ayranla servis yapın.
2 adet soğan
1/2 demet maydanoz
1 çorba kaşığı somak
250 gr. sotelik doğranmış kuşbaşı et
1 kaşık tereyağı
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Yapılışı:
Tencereye yağ koyup ısıttıktan sonra etleri ilave edin ve kavurun.
Etler suyunu bırakıp tekrar çekince 1 su bardağı su ilave edin. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin.
Soğanı piyazlık doğrayıp tuzla ovun. Yıkayıp sıktıktan sonra içine küçük doğranmış domates, maydonoz, sumak ve kırmızı biber koyup harmanlayın.
Lavaş ekmeğini ikiye bölün. Bir kenarına pişirdiğiniz eti ve üzerine de soğanlı harcı koyun. Rulo şeklinde sarıp ayranla servis yapın.