Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Biraz geç mi oldu? Bir kaç gündür buralardaydım. Kendimi tanıtmadan damdan düşmüş gibi oldu biraz sanki.
Öncelikle hazır olun.
Merhabalar ben geldim, hoşgeldim tarzı böyle kısa şeylerden hoşlanmıyorum. Hem zaten burası yeni üyeler için Tanışma Forumu... Olayın ruhuna aykırı bi kere öyle kısaca merhabalar.
Sözü fazla kısaltmaya gerek yok :p Hadi Tanışalım!
Geldik işte işin en zor kısmına. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama birine kendini tanıt dediklerinde o kişinin aklına hemen bir şeyler gelmez. Halbu ki insan en iyi kendini tanıyabilir değil mi? Yani.
Adım Hale. Nickim MonteKristo (Hadi canım sende :p) Samsunluyum. Galatasaraylıyım. Fanatiğim demeye dilim varmıyor çünkü gol olduğunda evin tüm odalarında (boş olmalarına rağmen) bağıra bağıra koşan kardeşimi gördükten sonra. Hayır gol olduğunda zaten beraber bağırıyoruz ama onun diğer odalarda da... Yani... Hala çözemedim. Neyse konumuz bu değil.
Tipik bir ikizler burcuyum. Fala inanmam ama burçlara inanıyorum. Günlük burç yorumları değilde ana hatlarıyla burçlar gerçekten tutuyor. Neyse konumuz bu da değil :D
Biraz meraklıyımdır. Ama çok az :D (İnanmayın!) Kitap okumayı çok seviyorum. Zaten forumkalbiyle ilk tanışmam bir kitap sayesinde olmuştu. Tabi şu anda kitabın adını bile hatırlamıyorum o ayrı mesele... :D
Kendini bir kelimeyle tanıt deseler telaş makinesi derdim. (Biliyorum, biliyorum iki kelime oldu.) Aslında fazla heyecanlı bir insan olmamdan kaynaklı. Hani şu korku filmlerinin yarısını arkasını dönük izleyen insanlardan.. Korkmuyorum, heyecanlanıyorum aşırı fazla :p
Bir ara uyumak hayatımdı ama bu aralar uyursam bir hayatımın olamayacağını farkettim.
Bir de kesinlikle geveze değilim sadece konuşuyorum.
Bu kadar yeter bence. Telefonuma lanet okumaya başlamadan bu yazıyı sonlandırayım. Umarım Türkçe karakter hatası vermez. Neyse artık Allah kabul etsin :D
Hepinize iyi eğlenceler...

Ritsa

Bayan Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Hoş geldin çok iyi hatırlıyorum ilk açtığın tanışma konusunu etkilenmiştim dedim çok kitap okumak böyle birsey heralde bi insan kendisini bu kadar mı güzel ifade edebilir her neyse galatasaraylı değilim ikizler burcuylada pek anlaşamam emin ol kendini ifade etme tarzın dikkatimi cekiyor he neyse oyunlarda buluşuruz hoş geldin tekrar ;s7 bu arada bu sefer türkçe karakterler sorunsuz :)

P

Pisadam

Misafir
Biraz geç mi oldu? Bir kaç gündür buralardaydım. Kendimi tanıtmadan damdan düşmüş gibi oldu biraz sanki.
Öncelikle hazır olun.
Merhabalar ben geldim, hoşgeldim tarzı böyle kısa şeylerden hoşlanmıyorum. Hem zaten burası yeni üyeler için Tanışma Forumu... Olayın ruhuna aykırı bi kere öyle kısaca merhabalar.
Sözü fazla kısaltmaya gerek yok :p Hadi Tanışalım!
Geldik işte işin en zor kısmına. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama birine kendini tanıt dediklerinde o kişinin aklına hemen bir şeyler gelmez. Halbu ki insan en iyi kendini tanıyabilir değil mi? Yani.
Adım Hale. Nickim MonteKristo (Hadi canım sende :p) Samsunluyum. Galatasaraylıyım. Fanatiğim demeye dilim varmıyor çünkü gol olduğunda evin tüm odalarında (boş olmalarına rağmen) bağıra bağıra koşan kardeşimi gördükten sonra. Hayır gol olduğunda zaten beraber bağırıyoruz ama onun diğer odalarda da... Yani... Hala çözemedim. Neyse konumuz bu değil.
Tipik bir ikizler burcuyum. Fala inanmam ama burçlara inanıyorum. Günlük burç yorumları değilde ana hatlarıyla burçlar gerçekten tutuyor. Neyse konumuz bu da değil :D
Biraz meraklıyımdır. Ama çok az :D (İnanmayın!) Kitap okumayı çok seviyorum. Zaten forumkalbiyle ilk tanışmam bir kitap sayesinde olmuştu. Tabi şu anda kitabın adını bile hatırlamıyorum o ayrı mesele... :D
Kendini bir kelimeyle tanıt deseler telaş makinesi derdim. (Biliyorum, biliyorum iki kelime oldu.) Aslında fazla heyecanlı bir insan olmamdan kaynaklı. Hani şu korku filmlerinin yarısını arkasını dönük izleyen insanlardan.. Korkmuyorum, heyecanlanıyorum aşırı fazla :p
Bir ara uyumak hayatımdı ama bu aralar uyursam bir hayatımın olamayacağını farkettim.
Bir de kesinlikle geveze değilim sadece konuşuyorum.
Bu kadar yeter bence. Telefonuma lanet okumaya başlamadan bu yazıyı sonlandırayım. Umarım Türkçe karakter hatası vermez. Neyse artık Allah kabul etsin :D
Hepinize iyi eğlenceler...

Uzun zamandır böyle uzun bir tanışma konusuna rastlamamıştım, o arkadaşta yine forumdan bir arkadaş kulakları çınlasın :) Şimdi ben bu arkadaşa bir hoşgeldin desem ayıp olur;

Belliki neşeli birine benziyorsun yani şu kısacık konuşmadan ben öyle anladım, galatasaray aşığı olman daha bir güzel malum bende de öyle bir aşk var.

İyi güzel herşeyi dedinde yaşın kaç okuyormusun falan da yazsaydın bari yanlış anlama merak ettiğimden değil hani böyle bir tanıtıma onlarıda katmış olsaydın şayet daha da etkili olurdu nitekim genç insanların bu denli kitap okuduğuna ben bu zamanda çok fazla rastlamadım da ondan söylüyorum yani bu durumda şöyle bir tahmin etsem 25 yaşlarında falansındır herhalde. Herneyse işte bizde uzun tutmayalım forumumuza hoşgeldin Hale, umuyorum ki keyifli bir zaman geçireceksin. Şimdiden bol paylaşımlar diliyorum. İyi forumlar.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Evet Lâyezal tekrar hoşbuldum. Yeter ki doğru kitapları bulsun bence her insan iyi bir okur olabilir :) Teşekkürler kendimi iyi ifade etmem çok okumamdan mıdır yoksa çok konuşmamdan mıdır bilmiyorum :D Galatasaraylı olmama rağmen en yakın arkadaşlarım genelde Fenerbahçeli. Bazen saçlarını yolasım geliyor :p Tabi ki o kadar da değil. Sen hangi takımlısın bakim :D Bir de hangi burçsun merak ettim? Neyse tekrar hoşbuldum. Demek karakterler sorunsuz iyi bari :)

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Uff yanlışlıkla cevapla tuşuna bastım :D
Hoşbuldum Pisadam. Demek galatasary aşığıyız. Bu çok daha güzel ;)
Yok niye yanlış anlayayım? 25 mi? Daha o kadar yaşlanmadım. :D 18 yaşındayım ve okuyorum. Evet gerçekten kitap okuyanlar çok az. Tekrar hoşbuldum. Umarım hep beraber güzel ve eğkenceli günler geçiririz. Teşekkürler :)

Realist

Sensizlik Ecel Gölgesi...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Hoşgelmişsin buda çok kısa oldu :D

Ritsa

Bayan Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
@montekristo o da sorumu tabiki fenerbahçe :D balık burcuyum

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Lâyezal olsun ya. Herkes galatasaraylı olacak diye bir şey yok. Hem herkes galatasaylı olsaydı biz kiminle maç yapacaktık :p Neyse şaka bir yana...
Gerçekten balık ve ikizler birbirine çok zıt olan iki burç :)

InnoCence LiyA hoşbuldum :)

Ritsa

Bayan Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Dimi bizde kimden sürekli gol yerdik :D

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Tabi tabi zaten geçen sene de fenerbahçe değildi dimi şampiyon olan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt