Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhabalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Main26

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba arkadaşlar ben ilhan Paul sayesinde forumunuza üye oldum. Forum hoşuma gitti herzaman forumları severim benimde bir genel blogu var. Eskiden idare ederdi şimdi ölu gibi birsey düşüncem boş zamanım da forumu tekrar düzenlemek ama işte usengeclik diye bişi var useniyorum şimdi üzerinde durdugum bir spor üzerine sitem var. Daha önceden 1 yıl hosting hizmeti verdim. Çok ugrastirici bir iş olduğu için ve yeterli zaman ayıramadigim için ara verdik o used. Herkese merhaba.

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
İlhan Dostum Hoş Geldin Seni Burada Görmek Güzel..Kırmayacağını Bildiğim İçin Davet Ettim Bu Arada Artık Senide Bu Ailenin İçinde görmek İstiyorum Kalıcı Olmanı Diliyorum Yeni bir forum oluşumu kurmana gerek yok burası seninde yerin dostum Kalıcı olmanı aktif olmanı bekliyorum.

Main26

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
İlhan Dostum Hoş Geldin Seni Burada Görmek Güzel..Kırmayacağını Bildiğim İçin Davet Ettim Bu Arada Artık Senide Bu Ailenin İçinde görmek İstiyorum Kalıcı Olmanı Diliyorum Yeni bir forum oluşumu kurmana gerek yok burası seninde yerin dostum Kalıcı olmanı aktif olmanı bekliyorum.

:) dediğim gibi genel forumlar bi vazgeçilmez benam için çoğu büyük forumda da yer aldım. Tabiki burdada kalıcı olacağımı düşünüyorum forumu sevdim tema harika :)

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Tema İçin Güzel ve Gelişmiş Bir Çalışma Yapıldı Hala da devam etmekte bunun ve site için ciddi çalışmalar içindeyiz bu ekibin bir parçası olacağını düşünmene ve kalıcı olman sevindirdi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt