Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

X

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    90
Merhaba arkadaslar iyi forumlar dilerim.

İsmim Zülküf Bozkurt
2004 yılından beri web dünyasındayım irc'de gelişip web'de devam ediyorum uzun zamandır.
kaliteli domainlerle insanlara bir dönem hizmet ettim fakat yaklaşık bir yıldır ara verdim öylesine zaman harcıyorum simdilik bir hali hazırda bir projem yok fakat proje çalışmalarım devam ediyor.

Erzurumluyum yaşım 32 evliyim bir oğlum var.

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Merhaba X, hos geldiniz.
Keyifli forumlar.

P

Pisadam

Misafir
Merhaba @X hoşgeldin

Sevgili zülküf biraz daha açık bir tanıtım yapsaydında forum üyelerimiz kim olduğunu öğrenselerdi :

X

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    90
merhaba hoşgeldin '' X ''

hoş buldum teşekkür ederim.

Merhaba Hoşgeldin Dostumm .

Hoşgeldiniz,
Hayırlı olsun.

Merhaba X, hos geldiniz.
Keyifli forumlar.

Merhaba @X hoşgeldin

Sevgili zülküf biraz daha açık bir tanıtım yapsaydında forum üyelerimiz kim olduğunu öğrenselerdi :

:)
İsmim Zülküf Bozkurt
2004 yılından beri web dünyasındayım irc'de gelişip web'de devam ediyorum uzun zamandır.
kaliteli domainlerle insanlara bir dönem hizmet ettim fakat yaklaşık bir yıldır ara verdim öylesine zaman harcıyorum simdilik bir hali hazırda bir projem yok fakat proje çalışmalarım devam ediyor.

Erzurumluyum yaşım 32 evliyim bir oğlum var.

Hoşgelmişsin...:)

teşekkür ederim hoş buldum. :)

Merhaba @x hosgeldin

@x aramıza hoşgeldin iyi forumlar dileriz.

hoşgeldiniX :D

isim çok orjinal olmuş aklıma çok güzel bir videoyu getirdi :) Keyifli vakit geçirmeni dilerim
teşekkür ederim hangi videodur merak ettim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt