Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

#Merhaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sisimores

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
SelamünAleyküm.

Bir süre önce GRAFurkan kardeşimin çağrısı üzerine gelmiştim. Yoğunluğumdan dolayı pek kalma fırsatım olmamıştı. Bu akşam tesadüfen girdim ve bir merhaba demek istedim.

Arzu ben.
Bilgisayar Müh. öğrencisiyim aynı zamanda grafiker olarak bir ofsette çalışmaktayım. Eski forumculardan birisiyim. Artık fırsatım olmuyor o ayrı birşey tabi :)

Bir süredir forumda gerileme söz konusu sanırsam eski haline nazaran çok sessiz. Umarım kısa zamanda normal haline döner hatta dahada aktif bir şekilde devam eder.

Keyifli forumlar dilerim. :)

I

imported_Pisadam

Misafir
Merhaba, hoşgeldiniz

Forum İleriki zamanlarda geliştirmelerle beraber gelişim gösterecektir, iyi forumlar

AaRAdyOcU

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
SelamünAleyküm.

Bir süre önce @GRAFurkan kardeşimin çağrısı üzerine gelmiştim. Yoğunluğumdan dolayı pek kalma fırsatım olmamıştı. Bu akşam tesadüfen girdim ve bir merhaba demek istedim.

Arzu ben.
Bilgisayar Müh. öğrencisiyim aynı zamanda grafiker olarak bir ofsette çalışmaktayım. Eski forumculardan birisiyim. Artık fırsatım olmuyor o ayrı birşey tabi :)

Bir süredir forumda gerileme söz konusu sanırsam eski haline nazaran çok sessiz. Umarım kısa zamanda normal haline döner hatta dahada aktif bir şekilde devam eder.

Keyifli forumlar dilerim. :)

Keyifli forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt