Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhaba (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • MFC Puanı
    13
Merhaba ben tarih ödevimi ararken siteyi buldum ve çok beğendim :)

Katımak istedim :)

Adım İlknur :)

İzmir^liyim. 10.sınıf MF öğrencisiyim :)

Ben kendimden bahsettim :) Sizlerde biraz amacınızdan yani bu sitedeki amaç ne ondan bahsederseniz sevinirim :) ;)

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Hoşgeldin İlknur.
Sitedeki amaç; Paylaşım - Arkadaşlık - Geyik vs.vs.

İyi Forumlar dilerim...

• MFC Puanı
    13
Hoşbuldum, teşekkür ederim :)

Öncelikle " yalan dünya " adlı kullanıcıya söyleyeceklerimi söyleyeyim..:)

Sitede sadece bunlar mı amaçlarınız.. Yani Türkçemizi korumak olsa güzel olmazmı :)

Şimdide " Bela " adlı kullanıcıya cevap vereyim.. :)

Sanırım siz galatasaraylısınız o yüzden nickimi beğenmediniz..:) Ama ben bir fenerbahçeli olarak galatasaray düşmanı değilim..:) Benim fenerbahçeden çok galatasaraylı arkadaşım var..:) Bence insanların hangi takımı tuttuğu önemli değil kişiliği, karakteri önemli..:)

Saygılar.. :)

• MFC Puanı
    13
Tekrardan hoşbuldum teşekkür ederim :)

Bende açıklama yapma gereği duydum çünkü artık o kadar değişmişki insanlarımız fenerbahçeli galatasaraylıyla düşman bu tarzda bakış açıları var..

Ülkemizde o kadar önemli sorun varken böyle şeylere kafamız yormayalım takım işte :)

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Öncelikle " yalan dünya " adlı kullancıya söyleyeceklerimi söyleyeyim..:)

Sitede sadece bunlar mı amaçlarınız.. Yani Türkçemizi korumak olsa güzel olmazmı :)

Ben zaten elimden geldiğince Türkçe'yi düzgün kullanmaya çalışıyorum arkadaşım. :) Fakat ben normal bir üyeyim, tıpkı sizin gibi. :) Ben sadece o anlık aklıma gelenlerden bahsettim.
Sende bahsettiğin gibi Türkçe'yi düzgün kullanarak mesaj yazarsan açıkçası buna sevinmiş olurum ;)

İyi Forumlar.

• MFC Puanı
    13
Sen sitenin amacından bahsettiğin için öyle söyledim ama tabiki sözüm sadece sana değildi tüm üyelereydi..:)

Ayrıca ben Türkçe^yi güzel kullanıyorum..:)

SeRDaR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
Dediğim gibi, sadece o an aklıma gelenleri söyledim ben. Türkçe'yi düzgün kullanmayı kendime bir amaç gibi görmüyorum açıkçası...Zaten ben alışkınım Türkçe'yi düzgün kullanmaya. ;)

Neyse senin ''Merhaba'' konunun altında bu konu pek uzamasın...

Tekrardan hoşgeldin diyor, iyi forumlar diliyorum.

• MFC Puanı
    13
Zaten düzgün kullanmayı amaç görmememiz gerek..:)

Güzel dilimizi niçin çirkince kullanıyoruz onu anlamıyorum.. Ne gerek var kısaltma yapmaya, g yerine q kullanmaya hiç anlamış değilim.. Böyle kullananlardan biri bana açıklayabilir mi niçin öyle kullandığını...:)

joLLy

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
FB'li kardeşim hoşgeldin öncelikle:)

Forumdaki amaç aslında tek olmaz kanaatindeyim kurucu üyelerin amacı ile sonradan foruma dahil olanların amaçları farklı farklıdır ve her üye kendi amacı doğrultusunda hareket eder.Bu yüzden tanımlar üzerine tartışmaya gerek yok :)Senin amacın da neyse o şekilde davran( buradan birlik beraberlik ve dostluklara sabotaj yapılmasına izin verildiği anlamı çıkmasın )

Hoşgeldin renk getirdin buraya:)

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,011
merhaba cnm hoş geldin sefalar getirdin ne ararsan var burda :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt