Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhaba, Özlediğim Kadın

Asalet

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Merhaba özlediğim kadın…
Merhaba eksik yanım…
Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım…
Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma?

Biz seninle ayrı dünyaların insanları değildik; yalnızca başka hayatları yaşıyoruz, başkalarıyla paylaşıyoruz…
Defalarca söz verdim kendime seni unutacağıma dair, yeminler ettim, küfürler savurdum… Yeniden denemeye çalıştım fakat olmadı , kırıldı aynı yerden defalarca şu kalbim…
Ne sarabildim, ne de avunabildim…
İçimde yaralı bir kuş gibi aşk, çırpınıyor kalbim…

Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor…
Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca, daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık paslı bir çivi gibi… Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey fazlalık oluyor hayatında.
Ve sen çok eksiksin benden…
Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın.
Seni sevmek bana en güzel hediyesidir Allah’ın…

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
Merhaba özlediğim kadın…
Merhaba eksik yanım…
Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım…
Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma?

Üst Alt