Merhaba özlediğim kadın
Merhaba eksik yanım
Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım
Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma?
Biz seninle ayrı dünyaların insanları değildik; yalnızca başka hayatları yaşıyoruz, başkalarıyla paylaşıyoruz
Defalarca söz verdim kendime seni unutacağıma dair, yeminler ettim, küfürler savurdum Yeniden denemeye çalıştım fakat olmadı , kırıldı aynı yerden defalarca şu kalbim
Ne sarabildim, ne de avunabildim
İçimde yaralı bir kuş gibi aşk, çırpınıyor kalbim
Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor
Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca, daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık paslı bir çivi gibi Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey fazlalık oluyor hayatında.
Ve sen çok eksiksin benden
Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın.
Seni sevmek bana en güzel hediyesidir Allahın
Merhaba eksik yanım
Bu sana gönderemediğim birçok mektuptan yalnızca herhangi biri. Sana milyonlarca defa yazabilecek kadar cesurken, bir kere bile gönderemeyecek kadar korkağım
Nasıl gidiyor hayat, iyi bakıyorlar mı sana, alıştın mı yokluğuma?
Biz seninle ayrı dünyaların insanları değildik; yalnızca başka hayatları yaşıyoruz, başkalarıyla paylaşıyoruz
Defalarca söz verdim kendime seni unutacağıma dair, yeminler ettim, küfürler savurdum Yeniden denemeye çalıştım fakat olmadı , kırıldı aynı yerden defalarca şu kalbim
Ne sarabildim, ne de avunabildim
İçimde yaralı bir kuş gibi aşk, çırpınıyor kalbim
Gözden uzak olan gönülden uzak olmuyor
Daha fazla özlüyorsun uzak kalınca, daha fazla batıyor göğsüne yalnızlık paslı bir çivi gibi Her şeyin fazlasını hissetmeye başlıyorsun; bir kişi eksik olunca her şey fazlalık oluyor hayatında.
Ve sen çok eksiksin benden
Seni hala nasıl sevebildiğimi sorma sakın.
Seni sevmek bana en güzel hediyesidir Allahın