Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Merhaba Arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crazyboy

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Herkese Merhaba,

Pisadam çok eski arkadaşlarımdan birisi ve forumu olduğunu yeni öğrendim desem yalan olur :d biliyordum ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Saygı Değer Arkadaşıma forum için bir müddet seo'da yardımcı olmayı amaçlıyorum. Pisadam gibi eskilerden varsa az çok beni biliyorlardır diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Merhaba, hos geldiniz.

P

Pisadam

Misafir
Yıllar önce IRC Zurna'da takılanlar varsa Radyo kanalında mutlaka #Crazyboy'a rastlamışlardır ki bende o zamanlar IRC olarak Zurna'da sıkça takılan biri olduğum için sık sık karşılaşırdık ama ben genel olarak bir bot gibi sessiz sakin durduğumdam çok fazla konuşma fırsatımız olmamıştı. İyi bir DJ'dir kendisi bunun yanında SEO bilgisinin çok iyi olduğun Ki ben bir SEOcu olmadığım için ara ara bana bu konudada destek olacak inşallah.

Eskilerden kimlerle görüşüyosun bilmem ama onlarıda çağırmak artık sana düşer Murat,

Hoşgeldin kardeşim.

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23

Hoşgeldin Kardeşim , Seni ve Dostlarını Aramızda Görmekten Mutlu Oluruz :)

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Merhaba, hosgeldiniz.

Realist

Sensizlik Ecel Gölgesi...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Hoşgeldin keyifli forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt