Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Melis İşiten eski eşi Uraz Kaygılaroğlu'na göderme mi yaptı?

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, menajeriyle yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Kaygılaroğlu, dün paylaştığı fotoğrafla aşkını ilan etti. Kaygılaroğlu’nun paylaşımının ardından eski eşi Melis İşiten'in yaptığı paylaşım çok konuşuldu ve bu sözlerin Kaygılaroğlu'na olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yine İşiten'den geldi.​

Melis İşiten eski eşi Uraz Kaygılaroğluna göderme mi yaptı

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.
2019'un temmuz ayında sürpriz bir şekilde boşanan çiftten Kaygılaroğlu, menajer Gamze Okutucu ile sarılırken çekilen bu karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Uraz Kaygılaroğlu'nun kafalarını karıştıran bu gönderisi, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi.
5ffec73255428724f47b645a

"UNUTMA"
Ayrıldıktan sonra eski eşi ile dostluğunu sürdüren Melis İşiten, Kaygılaroğlu'nun paylaşımının ardından Twitter hesabından, "Bugün hissettiklerini unutma. Unutma sana hissettirilenleri... 12.01.2021" ifadelerini paylaştı. İşiten'in bu sözlerinin eski eşine olduğu öne sürüldü..
İLİŞKİMLE İLGİLİ ÇOK ŞEY YAZILDI"

Kısa bir süre sonra gönderisini kaldıran Melis İşiten, ardından "Evliyken ve boşandıktan sonra ilişkimle ilgili çok şey yazıldı, çizildi. O zamanlar kirlenmemesi adına çok bir şey söylemedim. Şimdi ben ne desem çoktan bitmiş bir hikayeye adıyorsunuz. Oysa ben yeni sayfam kirlenmesin diye bu sefer sizden saklıyorum hikayemi" açıklamasını yaptı.
5ffec74155428724f47b645c

Brida

- koyu lacivert -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7,869
İnsana yaşamı boyunca en çok katkı veren şey, yüreğini besleyenlerden geliyor ya da o yüreği dağlayanlardan.
Unutma melis, zaten unutmak diye bisey yoktur; üstünün örtülmesi vardır. Ama unutma ki, bunların tümü geçecek.
Hislerin zaman içinde eskiyecek ve seni eskisi kadar acıtmayacak:)

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Yapmıştır yapmış :Ddd

Üst Alt