Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Meleklerin Gücü

Lykia

Şem's Gibi Aşı'k Olacaksın ki ; Aşk'ın Haddini Aşa
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Işığın,
Sevginin gücüyle
Hayatınızı değiştirin!

Meleklerle Geçmişinizi Şifalandırın...

"Neden bunları tekrar tekrar yaşıyorum?" diyorsanız cevabı geçmişte. Meleklerin gücüyle artık hiçbir şey, kaderiniz değil!

"Eskiden bir tane bile iş bulamazken, şimdi yayından yayına koşuyorum. Yayın hayatına bomba gibi girdim."

"'Neden hep, beni çekemeyen insanlar etrafımda? Yüzler değişiyor, ama bana verdikleri his aynı.' derdim. Artık o insanlar yaşamımda yoklar."

"Boşanıyorduk neredeyse! İlişkimize meleklerin şifası değdi, şimdi ikinci baharımızdayız!"
"Panik atak yüzünden evden çıkamayan ben, ilk CD'mi çıkardım! Artık şarkılarım radyolarda, televizyonlarda, her yerde! Sayenizde meleklerim."

Meleklerle Işığa Ulaşmak

Bazen hislerimiz bize ait değil. Artık bu enerjinin, ışığa gitmesi gerek... Ölüm yoktur... Sadece ışık vardır!

"Eskiden sanki içimde iki kişi vardı. En mutlu anımda bile beni aşağıya çeken biri gibi... Artık o ışıkta, ben de özgür ve dengeliyim."

"Ben sanki iki kişi için yiyordum... Şimdiyse dokuz yıldır giyemediğim kotumu giyebiliyorum."

Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi'nden Procter&Gamble Avrupa üst düzey yöneticiliğine uzanan yolda Beki İkala Erikli ışığı, sevgiyi, kendini 'MELEKLERİN KANATLARINDA' buldu...

Yazar:Beki İkala Erikli

Sayfa Sayısı: 344
Dili: Türkçe
Yayınevi: Destek Yayınları

Üst Alt