Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

melancholia’nın evde kolay waffle tarifi :)

Rapunzel

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -445
Evet arkadaşlar bugün sizlerle yaptığım waffle paylaşacağım :)

Hamuru İçin Malzemeler:

*Un

*1 adet yumurta

*1 bardak süt

*1 tatlı kaşığı toz şeker

*1 paket kabartma tozu

*1 paket vanilya

Üstüne Koymak İçin:

*Muz

*Kivi

*Yaban Mersini

*Nutella

*Bal

*Maraş Usulü Dondurma

*Toz Fındık

Hazırlanışı:
Hamur için olan malzemeleri güzelce karıştırıyoruz. Ben un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ilave ediyorum :)

Waffle makinesi olmadığı için bende döküm tavada yapıyorum ama aynı görevi görüyor zaten iyice ısıttıkdan sonra 1 tatlı kaşığı sıvı yağı peçete yardımıyla heryerine yayıyoruz.
1 kepçe hamurumuzdan alıyoruz arkalı önlü pembeleşene kadar pişiriyoruz. Pişen wafflemizin üstüne sıcakken nutella ekliyoruz 2 dakika beklettikden sonra bizde olan meyveyeler muz, kivi ve yaban mersiniydi onlarıda üstüne ekliyorsunuz. Sizin evinizde ne varsa onlarla da yapabilirsiniz çilekde harika oluyor:)
Ben sade maraş dondurması sevdiğimden 1 topda dondurma ilave ettim ve 1 tatlı kaşığı bal ve fındıkda ilave ederek afiyetle yedim:) Sizede tavsiye ediyorum arkadaşlar :)
Afiyet olsun :)

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    368
Emeğine sağlık canım güzel görünüyor.

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ayyyyyyyyy en sevdiğim üstüne çikilota sosu alcaksın bide bol bol dökcennnnnnnn bayılırımmmmm melancholia mmmmmmmmm yine döktürmüşsünnnnn maşallahhhhhhhh yeni gördüm ben yaaaa güzel olmuş eline sağlık sade dondurmalı ve bol çikilotalı en sevdiğimden:D

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık :)

Üst Alt