- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
- 1 su bardağı konserve mısır
- 1 su bardağı haşlanmış Meksika fasulyesi
- 1 demet maydanoz
- 1 demet dereotu
- 4 dal taze yeşil soğan
- 1-2 adet salatalık turşusu
- 5 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 adet limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 2 çay kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı sirke
Maydanoz, dereotu ve taze soğanları temizleyip ince doğrayın.
Turşuları tavla zarı gibi dilimleyin.
Fasulye, mısır, turşu ve yeşillikleri derin bir kaba alıp karıştırın.
Sosun hazırlanması için, zeytinyağı, limon suyu, hardal, sirke ve tuzu bir kasede çırpın.
Sosu salatanın üzerine gezdirin. Yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra tekrar karıştırın. İsterseniz domates dilimleriyle süsleyerek servis yapın.