Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mehmet Akif Alakurt Oyunculuğu Bıraktı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Mehmet Akif Alakurt Oyunculuğu Bıraktı

Cansu Dere'yle başrolünü oynadığı ‘Sıla’ dizisiyle milyonları kendisine hayran bırakan Mehmet Akif Alakurt'un oyunculuğu bıraktığı ortaya çıktı.

OMgX6Q.jpg

Uçankuş'tan Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Mehmet Akif Alakurt Brezilya'dan bir çiftlik alıp oraya yerleşti.

Zd4yoa.jpg

Hayatında yeni bir sayfa açan Alakurt, yeni yaşamıyla ilgili de şu açıklamaları yaptı:

"İş sormayın bana... Ne soracaksanız sorun. Gelin oturun ama iş, proje, dizi, film yok. Benden uzak... Oyunculuk mesleğini bıraktım. Oynadığım karakterler de meslekle beraber ekranda kaldı benim için..."

pP1Qp0.jpg

Usta oyuncu Kuzey Vargın'ın kızı Tuğçe Vargın ile ilişkisini de sürpriz bi kararla noktalayan Mehmet Akif Alakurt, son olarak Fatih dizisiyle izleyici karşısına çıkmıştı.

Hürriyet

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
parası bitince yine oyunculuğa döner

Üst Alt