Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Megaforum

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Evet tabi ki de biliyorum googleye forum veya genel forum, forum ile alakalı bir şey yazdığında ilk MegaForum çıkıyor bende tesadüfen denk gelmiştim meslek forumlarından sonra, genel forum sitesi olarak takıldığım ilk forum o yüzden bu forumu çok seviyorum. ?
Hatta geçmişe gidince ben daha önce 2019 yılında bu foruma gelmiştim o zaman googleden bir şey araştıyordum sonra bu foruma gelmistim, o zamanlar çok farklı bir temadi çok karışık geldi bana hiç bir şey anlamamıştım sadece @Sindy 'imin nickini ve diSy üyenin üye resimlerinde açtığı konusunu görmüştüm sözde kayıt olacaktım ama forum ismini bilmiyordum. Hatta forum Sindyin forumu zannetmiştim o yıllar Ama şimdi o konuyu görünce geçmişe gittim hatirladim 2021 yılında tekrar tesadüfen buraya gelmek @Sindy ve diğer güzel arkadaşlarla tanışmak çok hoş gerçekten her ne kadar sevmediğim üyeler olsada burayı seviyorum iyi ki gelmişim diyorum. ?????

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,011
Bende 2010 yillarindan beri uyeyim ozaman forum baskasindaydi cok iyi arkadaşlarım vardi onlar tek tek giti bnde bir ara baya bir ara vermistim tekrar geldigimde yeni arkadaslar tanidim ve suan cok sevdigim güzellerim var @eiSy @Pozitivizm @Simurg @Sezen @Satürn formun baş taclari iyiki varlar .)) formumuz bizimle buyuyor bizde onla buyuyoruz ?????

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Bende 2015 yılında üye oldum ama benim üye olduğum yer burası değildi forumhattıydı yanlış hatırlamıyorsam sonra bu forum ile birleştirdiler.
Ama iyi ki de birleştirdiler çünkü çok değerli ve özel insanlar tanıdım.
Hepsinin yeri de ayrı bende :) Seviyorum burayı ?
Ne kadar çok fazla giremesem bile kopamadığım tek yer.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450
MegaForum gerçek zamanlı tüm dertleri bi kenara bıraktıran, burada ki güzel sohbet, arkadaşlık, keyifli eğlenceli forum oyunları sayesinde vaktini nasıl değerlendirmen gerektiğine sen karar veriyorsun, herkesin gelip bu ortamı gördükten sonra keşke daha önce üye olsaydım dediğini duyar gibiyim??

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,450

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,011
@Sezen cim valla yok cnm kimse birsey bana vermedi baskasini bilmiyorum o an icimden gelenleri yazdim ?

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Ya sen nerdesin hatun insan kuzularını merak eder bi bakar ne yapıyoruz diye ?
Valla parasal değil kalben hissettiklerim hatun bunlar gerisi teferruat??
Kuzu muuu ??kuzu postuna bürünmüş kurrrrtttttlarım benim :D dedim kaybolayım kuzularım kurda kuşa yem oluyo mu deney yapayım:D aferim 1 leveli başarıyla geçtiniz :D

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,011
@Sezen koruyucu melegimiz kimin haddine bize bulaşmakta ?

Üst Alt