Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Megaforum Web Sitesine Her Login Olduktan Sonra İlk Yaptığınız İşlem?

Site'ye Girinci İlk Ne Yaparsınız?

• İlk önce profilime bakarım.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yeni eklenen mesajlar'a ve mesajlarıma yazılan cevaplar'a bakarım.

• Abone olduğum konular'a bakarım.

• Konularıma ve yorumlar'a bakarım.

• Açılan konular'a bakarım..

• Kullanılan toplam oy
    4

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,310
Merhabalar

Anket sorumuz yukarıdaki anket konu başlığı gibidir.Katılacak ve yorum yazacaklara şimdiden teşekkürler....

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,310
Özel İşlemler (forum içi)

Eğer varsa, @Sezen İle @SouL arasında forum içi tatlı atışma olup olmadığına bakarım.Çünkü bu iki demirbaş forum üyesi arasındaki atışma, iki ozan'ın arasındaki atışma'ya benzetiyorum.İkisi de "hazır cevap" söz ustası ......

@esatiz isimli forum kullanıcısının forum mesajlarına (şahsıma gelen özel mesajlar'a) bakarım.Laf aramıza, kendisi bende bağımlılık yaptı.Kendisinden mesaj gelmediğin'de nedeni bilinmez garip bir üzüntü duyuyorum.Kendisi iyi niyetli bir "Bilgisayar Mühendisi" forum üyesi.

Bazen konu açmak canım istemez, aylak aylak forum'da gezinirim.

PeriKızı

Moderatör
  • MFC Puanı
    26,914
Öncelikle günaydın derim foruma sonra gelen bildirimlerime bakarım, abone olduğum forumlara bakarım daha sonra açılan konulara bakarım ve yazılan mesajları okurum. Şuan aklıma ilk gelenleri yazdım bunlar dışında yaptığım başka şeyler de var rütbem gereği foruma ilgisiz yazılar var mı ya da yasaklanacak uyarılacak üye var mı ona bakarım bu şekilde.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Özel İşlemler (forum içi)

Eğer varsa, @Sezen İle @SouL arasında forum içi tatlı atışma olup olmadığına bakarım.Çünkü bu iki demirbaş forum üyesi arasındaki atışma, iki ozan'ın arasındaki atışma'ya benzetiyorum.İkisi de "hazır cevap" söz ustası ......

@esatiz isimli forum kullanıcısının forum mesajlarına (şahsıma gelen özel mesajlar'a) bakarım.Laf aramıza, kendisi bende bağımlılık yaptı.Kendisinden mesaj gelmediğin'de nedeni bilinmez garip bir üzüntü duyuyorum.Kendisi iyi niyetli bir "Bilgisayar Mühendisi" forum üyesi.

Bazen konu açmak canım istemez, aylak aylak forum'da gezinirim.
bi mazoşistlik sezdim sanki?????? :D

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,120
Bildirim varsa bildirimlere bakıyorum, yoksa anasayfadaki son mesajlara göz atıyorum

Üst Alt