Wuuhhhhhuuuuuuuuu Megafoorum oğlum harikasın !!
Şurada da şöyle durayımda beni farketmesinler , odaya koyamasınlar ! İmza : @Sezen son mesajda Pusudayken
Yorumsuz @Deniz Konu açarken
Çekilin oğluuuuum yolumdan !!!! Foruma saldırı oluyor @Pisadam
Al al böyle ye ! Al beni de ye ! Dünyaları yedi doymadı .... @EsiLa @Herkül'ğn çilesi
Arkadaşlarım bana Ninja derler bebek Berkay BEY DİYECESİN !
Hopp yakaladım. Yakalıcam. At bidaahaa @StigmatA salla bu tarafa hadi bekliyorum burda @Enes
Oglum seni hiç sevmiyorum. Pis gri. Şimdi görcen ! Foruma reklam atanı yakalayan Yönetim
Anasının kızı ... Hımmm Rapunzel & @Zeynep
Koltukta oturmak çok sıkıcıydı bende uçmaya karar verdim @LeGoLaS
Ver onu bana ver , ver , ver ! Kader değil ver onu ver ver @ceoLayn
Yav sen neyine güvenip bana kafa tutuyosun minik köpek Hea sen kimsin megaya reklam veriyorsun hea cülmün ne o yüzden BANNN
Heeeeeeeeeeeeeh @LaiLa
Çak bi beşlik Renktaşım @Buket
Ben artık adminlik isteyebilirim. Dans te edebiliyorum. Neden hala mod olayım ? @DeStina
Benzeriz yahuuu
- Aşkım önce sen git. - .hayır sen. - hayır sen. - sen sen sen Aşık Megacılar
Allasen napıyorsun sen ? Bak , hareketlere bak... tıth tıth tıth ... @aLew çılgınlık yaparken yakalyan @Pisadam
Foruma üye olup sonra Bırakmayın .Bizi bırakmaaaa gitme lütfen ! .......
[/COLOR]
Şurada da şöyle durayımda beni farketmesinler , odaya koyamasınlar ! İmza : @Sezen son mesajda Pusudayken
Yorumsuz @Deniz Konu açarken
Çekilin oğluuuuum yolumdan !!!! Foruma saldırı oluyor @Pisadam
Al al böyle ye ! Al beni de ye ! Dünyaları yedi doymadı .... @EsiLa @Herkül'ğn çilesi
Arkadaşlarım bana Ninja derler bebek Berkay BEY DİYECESİN !
Hopp yakaladım. Yakalıcam. At bidaahaa @StigmatA salla bu tarafa hadi bekliyorum burda @Enes
Oglum seni hiç sevmiyorum. Pis gri. Şimdi görcen ! Foruma reklam atanı yakalayan Yönetim
Anasının kızı ... Hımmm Rapunzel & @Zeynep
Koltukta oturmak çok sıkıcıydı bende uçmaya karar verdim @LeGoLaS
Ver onu bana ver , ver , ver ! Kader değil ver onu ver ver @ceoLayn
Yav sen neyine güvenip bana kafa tutuyosun minik köpek Hea sen kimsin megaya reklam veriyorsun hea cülmün ne o yüzden BANNN
Heeeeeeeeeeeeeh @LaiLa
Çak bi beşlik Renktaşım @Buket
Ben artık adminlik isteyebilirim. Dans te edebiliyorum. Neden hala mod olayım ? @DeStina
Benzeriz yahuuu
- Aşkım önce sen git. - .hayır sen. - hayır sen. - sen sen sen Aşık Megacılar
Allasen napıyorsun sen ? Bak , hareketlere bak... tıth tıth tıth ... @aLew çılgınlık yaparken yakalyan @Pisadam
Foruma üye olup sonra Bırakmayın .Bizi bırakmaaaa gitme lütfen ! .......