Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MegaForum Bütün Anneler Günü Kutlu Olsun

cLaS

Yarım Kalmış cümleyim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
MegaForum Bütün Anneler Günü Kutlu Olsun

Anneler günü her yıl mayısın ikinci pazar günü kutlanır. Annelerimiz için bu özel günün anlamı ve heyecanı büyüktür. Bu özel günde onları sevindirmeli ve mutlu etmeliyiz. Annelerimize verdiğimiz değeri ve onuru göstermek için küçükte olsa birer hediye alalım. Annelerimize bir kaç tatlı söz söylemeyi de unutmayalım.

Mayısın ikinci pazarı anneler günü olarak kutlanmaktadır.Annlerimize sevgi ve saygımızı her zaman göstermek gerekir.Anneler çok kutsaldır.

tatLy

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Bütün Annelerimizin Anneler günü Kutlu OlsUN, Allah Başımızdan Eksik etmesin Meleklerimizi :* ve ayrıca tüm Anne adaylarınında Kutlu Olsunn :) :)

Lie

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Bütün annelerimiziin, anneler günü kutlu olsuun. Onlar olmasaydı, biz olmazdik :)

cLaS

Yarım Kalmış cümleyim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    36
Forum'da 3 kişi anneler günü kutlamış ne bu sevgi :)

Pınar

Nevermind, I'll find someone you.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    85
Bütün annelerimizin ilk başta kendi baştacım canım nnemin anneler gününü kutluyorum. Her daim, her zorlukta, her yanlışımıza ragmen yanımızda oldukları için onlara olan borcumuzu ödemeyiz. Allah(c.c) inş bizlerede onlar gibi bir anne yüreği nasib eder yaşatır diyorum.

Ve bütün annelerimize buradan gül gönderip, ellerinden öpüyorum.
:gul:

tatLy

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi, tarif et desen bana herhalde sadece "anne" derdim.iyiki benim annem sin be ANNE!

Başta kendi annem olmak üzere, tüm annelerimizin anneler günü kutlu Olsun evlatlariyla nice anneler günü görürler. rabbim acilarini göstermesin (amin )

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Evet kutlu olsun.

MegaForum Bütün Anneler Günü Kutlu Olsun<< Başlık çok saçma bence düzeltilmeli

Üst Alt