Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MasterChef Eray'dan tepki: Beni yem olarak aldılar!

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440

'MasterChef Türkiye'de dün akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Şeflerin verdiği ıslak hamburgeri en iyi yapan Uğur mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanını belirleyen Uğur kendine rakip olarak Özgül'ü seçti. Mavi takıma en son seçilen Eray, kaptanlara tepki gösterdi.​

Jüri üyeleri yarışmacılardan 40 dakikada 8 adet ıslak hamburger yapmalarını istedi.​

Islak hamburgerde iddialı olan yarışmacıların bir çoğu verilen yemeği yapamadı. Stresli anların yaşandığı gecede Gülşah, Tanya ve Ebru yemeğini yetiştiremedi.​

Jüri verdikleri yemeğe en yakın tabakları Uğur, Duygu, Esra, Berk ve Furkan olarak belirledi. Kaptanlık oyununda Esra ile finale kalan Uğur mavi takımın kaptanı olmaya hak kazandı​

ERAY'DAN TEPKİ​

Mavi takıma en son seçilen Eray, kaptanlara tepki gösterdi. 'Uğur beni seçtiği için mutlu değil, ben şu anda ortamı değiştirdim. Onların yaptıkları stratejileri boşa çıkaracağım. Onlar beni yem olarak aldılar. Hiç sıkıntı yok! Beni istedikleri kadar elemeye sokabilirler benim için problem yok' ifadelerini kullandı.​

Ecren

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    894
Ayy bu çocuk çok agresif
Potadan çıkmamalı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Katılıyorum.
Hem agresif hemde çok egolu