OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
1 Adet Marul
1 Demet Taze Soğan
1 Adet Kereviz
1 Adet Ekşi Elma
2 Adet Havuç
3 Adet Haşlanmış Yumurta Beyazı
Sos:
3 Adet Haşlanmış Yumurtanın Sarısı
1 Çaybardağı Dövülmüş Ceviz İçi
2 Çorba Kaşığı Çiğ Krema
1 Çay Kaşığı Tozşeker
Yarım Limonun Suyu
1 Kahve Fincanı Zetin Yağı
1 Çorba Kaşığı Elma Sirkesi
1 Kahve Fincanı Tulum Peyniri
1 Tutam Rendelenmiş Muskat
Hazırlanışı
Önce sosu hazırlayınız.
Derin bir kaba haşlanmış yumurta sarılarını ufalayınız.
Üzerine krema, tozşeker, limon suyu, sirke, tuz, karabiber, ceviziçi, rendelenmiş muskat, zeytinyağı, ezilmiş tulum peyniri ekleyiniz, hepsini karıştırıp bir sos hazırlayınız.
Bu sosu buzdolabnda 30 dakika kadar bekletiniz ve bu arada sosu haırlayınız.
Servis kabına marulları iyice doğrayınız.
Kereviz ve elmayı küp küp, haşlanmış yumurta beyazını yarım ay şeklinde doğrayınız.
Havuçları rendeleyiniz.
Bütün malzemeleri iyice karıştırarak harmanlayınız.
Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirip servis yapınız.
1 Adet Marul
1 Demet Taze Soğan
1 Adet Kereviz
1 Adet Ekşi Elma
2 Adet Havuç
3 Adet Haşlanmış Yumurta Beyazı
Sos:
3 Adet Haşlanmış Yumurtanın Sarısı
1 Çaybardağı Dövülmüş Ceviz İçi
2 Çorba Kaşığı Çiğ Krema
1 Çay Kaşığı Tozşeker
Yarım Limonun Suyu
1 Kahve Fincanı Zetin Yağı
1 Çorba Kaşığı Elma Sirkesi
1 Kahve Fincanı Tulum Peyniri
1 Tutam Rendelenmiş Muskat
Hazırlanışı
Önce sosu hazırlayınız.
Derin bir kaba haşlanmış yumurta sarılarını ufalayınız.
Üzerine krema, tozşeker, limon suyu, sirke, tuz, karabiber, ceviziçi, rendelenmiş muskat, zeytinyağı, ezilmiş tulum peyniri ekleyiniz, hepsini karıştırıp bir sos hazırlayınız.
Bu sosu buzdolabnda 30 dakika kadar bekletiniz ve bu arada sosu haırlayınız.
Servis kabına marulları iyice doğrayınız.
Kereviz ve elmayı küp küp, haşlanmış yumurta beyazını yarım ay şeklinde doğrayınız.
Havuçları rendeleyiniz.
Bütün malzemeleri iyice karıştırarak harmanlayınız.
Hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirip servis yapınız.