-
- Üyelik Tarihi
- 24 Mar 2017
-
- Mesajlar
- 4,579
-
- MFC Puanı
- 1,437
Malzemeler :
3 Adet orta boy palamut (temizlenmiş)
2 Adet orta boy soğan (halka şeklinde doğranmış)
1 Adet havuç (doğranmış)
1 Diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Adet limon (ince dilimlenmiş)
2 Su bardağı beyaz şarap
1 Su bardağı beyaz sirke
Defne
Kekik
Tane karabiber
Tuz
Yapılışı :
Fırın kabının içerisine balıklar hariç malzemelerin yarısını koyun
Balıkları kabın içerisine alın, kalan malzemeyi üzerine yerleştirin
İki saat buzdolabında bekletin
Daha sonra üzerini alüminyum folyo ile kapatarak önceden orta derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin
İyice soğuduktan sonra servis yapın
3 Adet orta boy palamut (temizlenmiş)
2 Adet orta boy soğan (halka şeklinde doğranmış)
1 Adet havuç (doğranmış)
1 Diş sarmısak (ince kıyılmış)
1 Adet limon (ince dilimlenmiş)
2 Su bardağı beyaz şarap
1 Su bardağı beyaz sirke
Defne
Kekik
Tane karabiber
Tuz
Yapılışı :
Fırın kabının içerisine balıklar hariç malzemelerin yarısını koyun
Balıkları kabın içerisine alın, kalan malzemeyi üzerine yerleştirin
İki saat buzdolabında bekletin
Daha sonra üzerini alüminyum folyo ile kapatarak önceden orta derecede ısıtılmış fırında 10 dakika pişirin
İyice soğuduktan sonra servis yapın