Malzemeler
4 adet orta boy kabak
400 gr. taze kültür mantar
3 adet domates
2 adet sivri biber
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Mantarlı Kabak Tarifi
Kabaklar soyulup boyuna 2′ye bölünür. Çekirdekli kı*sımları oyularak temizlenir. Kaynar suda 5 dakika haşlanır. Di*ğer yanda yıkanıp doğranıp 15 dakika limonlu suda bekletilmiş mantarlar ve rendelenmiş domatesler tencereye alınır. Biraz sı*vı yağ ve küçük doğranmış sivri biber ilave edilip mantar ve, domatesler suları salıp çekene dek pişirilir.
4 adet orta boy kabak
400 gr. taze kültür mantar
3 adet domates
2 adet sivri biber
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Mantarlı Kabak Tarifi
Kabaklar soyulup boyuna 2′ye bölünür. Çekirdekli kı*sımları oyularak temizlenir. Kaynar suda 5 dakika haşlanır. Di*ğer yanda yıkanıp doğranıp 15 dakika limonlu suda bekletilmiş mantarlar ve rendelenmiş domatesler tencereye alınır. Biraz sı*vı yağ ve küçük doğranmış sivri biber ilave edilip mantar ve, domatesler suları salıp çekene dek pişirilir.