OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
MALZEMELER
6 adet enginar
400 gram mantar
2 adet orta boy soğan
1 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, pul biber, karabiber, kimyon
1 adet limon
YAPILIŞI
Temizlenmiş enginarları limonlu suda iyice haşlayın,süzün. Mantarları limonlu suda yıkadıktan sonra süzün.
Teflon tavayı iyice ısıtıp mantarları suyunu atıp çekene dek kavurun.
Soğanları zar şeklinde doğrayıp zeytin yağında 6-7 dakika kadar kavurun. Tuz ve baharatını ekleyip tatlandırın.
Enginarları servis tabağına yerleştirin. Hazırlamış olduğunuz mantarlı karışımı içlerine paylaştırın. Maydanoz ve domates ile süsleyebilirsiniz.
Afiyet olsun.