Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mantar Tıpa İle Yapılan Tasarımlar

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Şarap sevenlerdenseniz yada hobi arayışında olanlardansanız mantar tıpaları bir daha düşünün demek isterim. İnternette geri dönüşüm ile yapılan bir kaç dekorasyona bakayım dediğimde mantar tıpalar ile yapılanlar gerçekten hoşuma gitti. Hatta bazen bu kadarını da yapmışlar mıdır yaa dedim. Sizinle bir kaç tanesini paylaşmak istedim, belki sizin için de güzel bir fikir olabilir :)

Kolaylarıyla başlayalım o zaman gözünüz korkmasın :p

Sizde odanızın duvarlarını çeşitli boyutlarda kalıplar kullanarak harflerle süsleyebilirsiniz,

Ya da sevimli kalplerle <3

Hatta bu not panosu bile olabilir.

Belki de:S

Siz de evden çıkmadan iki saat anahtar arayanlardansanız onlar için bir anahtarlık ideal olabilir.

Aman parkeler çizilmesin :O

Bu da mümkün tabi.

Bayanlar bunlara ilginizi çekebilir;)

Yada bunları düzenlemek için bir takı askısı

Ya daaaa sevimli kaktüslerinize saksı :asik:

Böyle minnak süslerde oluyor

Flash belleğiniz için

Yooooook bunlar beni kesmez ben abartıcam diyorsanız e buyrun o zaman

Abartın abartın

Ama bence bu abla kadar abartmayın yazık etmeyin arabanıza:O:O:O:O

Umarım siz de beğenirsiniz.

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125
ooo Çok iyiler bee, şarap özel zamanlarda kullananlardanım ve mantar'larını saklamışımdır hep halen dururlar:) ama biz Türkler genelde anahtarlık yapanlardanız :D

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ayy çok güzeller takılarına bittim:) manyak olmuşlar şimdi almak istesek kesin çok pahalıya satarlar ama takılar güzelmis gerçektende:)diğerleride güzel tabi ki:p

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ayy ben hiç anlamam yaa Berkay kuzenler fln kendileri alıp yapıyor bazen de ben asla.hem yapsam bu kadar güzel olmazlar:) o bir gerçek :p

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    125

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    524
ben o kadar azimli olsaydım okulumu uzatmazdim:)sizin yapacak bişeyinizde yok bence siz daha çok azimli gibisiniz siz yapın bende tebrik edim

Üst Alt