OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
- yarım kg mantar
- 3 adet yeşil sivri biber
- 3 adet domates
- 1 adet ortaboy kuru soğan
- 3 diş ezilmiş sarımsak
- tuz-karabiber-kekik-toz kırmızı biber tereyağ
- mantarları iyice ovarak yıkadıktan sonra hafif limonlu ve sirkeli suda yarım saat bekletiyoruz.
- sonra ince doğruyarak tavamıza alıyoruz.
- hafif suyunu çekince sırayla yemeklik doğranmış soğanı biberi ,sarımsağı,domatesi ve baharatlarıda ekleyip karıştırıyoruz.
- tavamızın kapağını kapatıp arada bir karıştırıyoruz.
- en son tereyağını ekleyip domates ve biberlerin rengi döndüğünde ocağı kapatıyoruz.
- sıcak servis ediyoruz.