Mantar Soslu Biftek
Malzemeler
4 dilim dana biftek (antrikot)
250 gr. mantar
3 adet domates
2 adet sivri biber
150 gr. kaşar peyniri
Tuz
Kekik
Haşlanmış brokoli
Mantar Soslu Biftek Tarifi
Biftekler tuzlanıp teflon bir tavada hiç yağsız önlü arka*lı kızartılır. Fırın tepsisine dizilir. Diğer yandan rendelenmiş domates, ince doğranmış sivri biber ve doğranmış mantar bir tencereye konulup domatesler suyunu çekene kadar pişirilir. Bu karışım etlerin üzerine paylaştırılır. Üzerlerine kaşar peyni*ri rendesi konulup 200° fırında 15 dakika pişirilir. Yanında haşlanmış brokoli ile servis yapılır.
Malzemeler
4 dilim dana biftek (antrikot)
250 gr. mantar
3 adet domates
2 adet sivri biber
150 gr. kaşar peyniri
Tuz
Kekik
Haşlanmış brokoli
Mantar Soslu Biftek Tarifi
Biftekler tuzlanıp teflon bir tavada hiç yağsız önlü arka*lı kızartılır. Fırın tepsisine dizilir. Diğer yandan rendelenmiş domates, ince doğranmış sivri biber ve doğranmış mantar bir tencereye konulup domatesler suyunu çekene kadar pişirilir. Bu karışım etlerin üzerine paylaştırılır. Üzerlerine kaşar peyni*ri rendesi konulup 200° fırında 15 dakika pişirilir. Yanında haşlanmış brokoli ile servis yapılır.