Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mancini'den Kağıt Yorumu

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
Mancini, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın geneline bakıldığında 3 puanı hak eden bir Galatasaray'ın olduğunu belirterek "İlk yarı biraz durgun oynadık. Bunun kupa finali nedeniyle yorgunluktan kaynaklandığını düşünüyorum. İkinci yarı takım toparlandı. Trabzonspor gibi iyi bir takımı özellikle içeride 4-1 yenmek kolay değil. O yüzden takımı tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet aldık" dedi.

"SNEIJDER AVRUPA'NIN EN İYİ..."

Karşılaşmada 2 gol atan Sneijder'in performansı nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Mancini, "Bence Avrupanın en iyi orta saha oyuncularından biri. Sadece Juventus, Eskişehirspor veya bugün için değil her maçta iyi oynayan performans gösteren 10 gol üzerine çıkan Wesley var. O yüzden gösterdiği performanstan çok mutluyum" diye konuştu.

"F.BAHÇE'Yİ TEBRİK EDERİM"

Bir gazetecinin Fenerbahçeli oyuncuların Kardemir Karabükspor maçında sahada "Şampiyon Fenerbahçe" yazılı kağıdı elden ele dolaştırmasını nasıl karşıladınız" yönündeki soru üzerine, Mancini, "Söyleyeceğim, Fenerbahçe'yi tekrar tebrik etmek. Kazandıkları maç için Fenerbahçe'yi tebrik ederim" yanıtını verdi.

"BENİM İÇİN ÖNEMLİ DEĞİL"

"Bunu espiri mi yoksa hakaret mi olarak gördünüz" şeklindeki başka soru üzerine de Mancini, "Fenerbahçe'nin maçını seyretmedim. Ben kesinlikle saygı duyuyorum. Benim için önemli değil. Benim için burada en önemli şey Trabzonspor'u yenmek."

Ntvspor

Üst Alt