Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Manchester City'nin İlk Transferi

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Manchester City, yeni sezon için ilk transferini gerçekleştirdi.

Sevilla kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklama şöyle:

"Oyuncunun isteği doğrultusunda, Manchester City'nin Jesus Navas'ın transferi için yaptığı teklif kabul edilmiştir. Navas,başarılı sportif kariyerine İngiltere'de devam etmek istiyor. Jesus Navas, A takımda geçirdiği 10 yılda, Sevilla kulüp tarihinin en iyi kanat oyuncusu olmuştur."

24 Milyon Pound'luk bonservis bedeli karşılığında Manchester City'e geçecek olan Navas ise şöyle konuştu:

"Karardan dolayı çok mutluyum. Taraftarlara ve bana her şeyi veren kulübüme teşekkür etmek istiyorum. Manchester City'e gitmek benim kararımdı ve bunu yaşamak istiyorum. Kariyerimde çok önemli bir adım ve bunun için bir an bile tereddüt etmedim.

Manchester City'i ve kadrosundaki harika oyuncuları çok beğeniyorum. Beni transfer etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve bunun için minnettarım. Kupalar kazanmak istiyorum. Artık daha fazla kazanmak ve hedeflerime ulaşma amacındayım.

Premier Lig'de oynanan futbol çok hızlı ve başlamak için sabırsızlanıyorum. Manchester City harika bir takım kuruyor. Bana müthiş bir güven duydular ve ben de iyi şeyler yapmaya devam etmek istiyorum."

Bu sezon La Liga'da 38 maçın 37'sinde görev alan ve sadece 1 maç hariç hepsinde 90 dakika sahada kalarak müthiş bir istikrar sergileyen Navas, 6 asistlik bir katkı yapmıştı.

Alt yapısından yetiştiği Sevilla'da 2003'ten beri A takımda hizmet veren Jesus Navas, toplamda ise 393 resmi maçta forma giyerken, 35 gol atıp 77 de asist yaptı. Navas; Paul White (415), Juan Arza, Manolo Jimenez, Campanal ve Busto'nun ardından Sevilla formasını tarihte en çok giyen 6. futbolcu konumunda bulunuyor.

Tecrübeli futbolcu, İspanya Milli takım formasını da 23 defa terletip 2 gol kaydetti.

Üst Alt