Sarah sık sık, Elizabeth Bennet kendi jüponlarını kendisi yıkasa kesinlikle daha dikkatli davranırdı, diye düşünürdü Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Aşk ve Gurur dünyasının bu sefer mutfak ve ahır çalışanlarının gözünden anlatıldığı bu sürükleyici romanın başrolünde evin hizmetkârları yer alıyor. Öksüz kalmış hizmetçi Sarah günlerini Bennet ailesinin çamaşırlarını çitilemekle, parkeleri cilalamakla, lazımlıklarını dökmekle geçiriyordu. Ancak Longbournda, üst katlarda olduğu kadar hizmetkârların katından da romantizm, kalp kırıklığı ve entrika eksik olmuyordu. Gizemli bir uşağın hayatlarına girmesiyle, hizmetkârların tıkır tıkır işleyen düzenli hayatları bir anda geri dönüşü olmayan bir biçimde değişecekti. Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Jo Baker bizleri Jane Austenın klasik eserinin misafir odalarından öteye; sert mizaçlı başhizmetçi Bayan Hillle başında kavak yelleri esen mutfak hizmetçisinin dünyasına, Napolyon Savaşları sırasında Regency İngilteresinde alt sınıflara mensup insanların günlük hayatlarına davet ediyor ve bunu yaparken de capcanlı, etkileyici ve kendi kendine var olan bir dünya kuruyor. Bayan Hawthorne yine başıyla onayladı. Evet, ben de hep böyle düşündüm. Keskin bakışlarını bana çevirdi. Şimdi ne yapacaksın? Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Vites koluyla oynadım. Beyaz çizgi ve rakamları takip ettim. Bilmiyorum. Nell, Beccaya çıkma teklif etmemi önerdi ama emin değilim. Beccanın bunu başka kimseyi bulamadığım için yaptığımı düşünmesini istemiyorum? Hımm. Aslında pek kötü bir fikir değil. Bence Beccaya gerçeği söylersen buna saygı duyacaktır. İlk başta tuhaf gelebilir ancak Becca çok anlayışlı bir kız. Neden olduğunu anlayacaktır. Ama normal davran. Git ve konuş sadece. Emin misiniz? diye sordum. Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Eminim. Sonuçta denemeye değer, değil mi? Elime dokundu. Jason? Bir şeye ihtiyacın olursa buraya gelebileceğini biliyorsun, değil mi? Sesinde keskin ve derin bir şey vardı. Sanki Kyle dışında kimsenin bilmediği şeyi biliyormuş gibiydi. Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Nasıl cevap vereceğimi bilemeyerek baktım. Teşekkürler, Bayan Hawthorne harikasınız. Gülümsedi. Gözlerinde bir keder izi olduğundan emindim. Sanki bir şeylerden şüpheleniyordu ama ben Dorseylerin salonunda neler olduğunu anlatsam bile bir şey yapamazdı. Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Beccamo beş altı kilometre uzaktaki mahallelerden birinde oturduğunu biliyordum. Nellin evinden ayrıldıktan sonra oraya doğru yol aldım. Mahallenin girişinde durdum ve Nellin bana verdiği numarayı çevirdim. Kalkülüs ödevimin son on sorusunu aceleyle yapmaya çalışırken alçak sesle söylendim. Kalkülüsten nefret ediyordum. Can sıkıcı ve zordu. Ama pederi memnun etmek için bütün ileri derece dersleri almam gerekiyordu. Daha doğrusu onayını almaya devam etmek için. Çünkü onu memnun etmek neredeyse imkânsızdı. Abim Benin aptal rap müziğinden gelen sesler konsantre olmamı daha da zorlaştırıyordu. Hele de kısmasını rica ettikten sonra müziğin sesini daha da açınca. Abimi seviyordum ama çok zor biriydi. Özellikle de modunda değilse, kızgın ve Malikane Jo Baker pdf E-Kitap indir Sayfa Sayısı: 480 Baskı Yılı: 2014 Dili: Türkçe Yayınevi: Epsilon Yayınları