Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Makyaj Hilesi

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Makyaj malzemeleri kullanarak bambaşka birine benzeme yöntemi.
Videolarını izleyince mal gibi kaldım.
Bekarlara tavsiyem tinerle silmeden almayın Jenifer gibi hatun aldım derken pala dayıyla karşılaşma riski var. :d

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Şeytani varlık kadınların karşı cinsi etkilemede kullandığı yöntemdir :D Aslında bu memlekette köpeklere bile tecavüz ediliyor, nefes alsın yeter mantığında çok insan var onlara bu yöntem gerekmez. Elinizi sallasanız milyonu gelir..

Lethe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
youcam ile yapılan yapay makyaj programı geldi aklıma makyaj hilesi diyince. :D

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
you tubede izleyince bende bir şey anlamıyorum hafif bir makyaj yapana kadar bin tane şey sürüyor yüzüne abartılı makyaj bende sevmiyorum cilde zarar ve gereksiz, evde kendi bildiğim kadari ile yapsam daha güzel geliyor du ki yaparakta öğrendim zaten ayrıca
akıllı dokanmatik telefon kameraları zaten güzel çıkarıyor birde uygulamaları var mesela makyaj yapan fotoğrafı kusursuz çıkaran fotoğraf cekerkende kendine yakışan bir kaç filtre, efekt, kameraya güzel bakmak ve kamerayı düzgün tutup çekince yeterli :d

Üst Alt