- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler:
*4/3 paket makarna
*1 yemek kaşığı sıvıyağ
*1 yemek kaşığı sıvıyağ
*10 adet kornişon(salatalık)turşusu
*2 su bardağı garnitür (karışık)
*2 diş sarımsak
*10 dal maydanoz
*2 su bardağı yoğurt
*1 su bardağı mayonez
*1 tutam tuz
*2 su bardağı garnitür (karışık)
*2 diş sarımsak
*10 dal maydanoz
*2 su bardağı yoğurt
*1 su bardağı mayonez
*1 tutam tuz
Yapılışı:
1- Konserve garnitürünüzü süzün ve sudan geçirin sarımsakları soyun ve havanelinde dövün. Maydonozları ve turşuları ince ince kıyın. Tüm malzemeyi geniş bir kaba alın.
2- 4/3 paket makarnayı içine içine tuz ve sıvıyağ koyduğunuz kaynar suda haşlayıp (10-15 dakika arası) süzün ve soğuk sudan geçirin.
3- Süzdüğünüz makarnayı karıştırma kabına dökün ve üzerine mayonezi yoğurdu ekleyerek iyice karıştırın. Streç filmle kaplayıp bir kaç saat beklettikten sonra servis yapın.
2- 4/3 paket makarnayı içine içine tuz ve sıvıyağ koyduğunuz kaynar suda haşlayıp (10-15 dakika arası) süzün ve soğuk sudan geçirin.
3- Süzdüğünüz makarnayı karıştırma kabına dökün ve üzerine mayonezi yoğurdu ekleyerek iyice karıştırın. Streç filmle kaplayıp bir kaç saat beklettikten sonra servis yapın.