Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mahsun'dan Arda'ya Büyük Ders

PERFİNYA

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -48
Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün dün attığı tweet, büyük yankı uyandırdı.

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül fazla bilgi vermedi ama öyle bir tweet attı ki; duruma göre Mahsun Kırmızıgül PES olarak bilinen bir playstation oyununda Arda Turan'ı fena yenmiş.

Son dönemde yönetmen kişiliği ile ön planda olan Mahsun Kırmızıgül bugün çok ilginç bir yazı paylaştı. "Arda'nın bir fırın ekmek yemesi gerekiyor. PES oynamak, sahada oyamaya benzemez." diyen Mahsun Kırmızıgül Arda Turan'ı söz konusu oyunda yendiğini ima etti.

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün dün attığı bir tweet, büyük yankı uyandırdı.

Twitter'da Arda Turan'ı nasıl yendiğini anlatan Kırmızıgül, şu ifadeleri kullandı:

"Şu PES'te çoluk çocuğa ders vermekten bıktım. Rakip bulmakla zorlanıyorum. Arda'nın bir fırın ekmek yemesi gerekiyor. PES oynamak, sahada oyamaya benzemez."

Bu arada Mahsun Kırmızıgül'e takipçilerinden de konu ile ilgili bol bol mesaj geldi:

‏@okantploglu

Abi'm benim kuzen var Türkiye şampiyonu onunla bı oynarsanız bu seferde ders almaya başlarsınız :)) saygılar abi seni seviyoruz

@Yildiraygurgen

misafire biraz hoş görü lütfen kafadan ezmek ayıptır :)

@Cemalfatih

Istanbul'da yaşıyorum efendim.. Lakin şu an Sirnak'ta tiyatromuz var.. İki hafta sonra sizi yenmek için müsaitim.

Üst Alt