Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mahsun Çapkan: "Daha çok çalışmam gerekiyor"

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
mahsun_62792_4757349.jpg

Spartak Trnava karşısında maça ilk 11’de başlayan genç oyuncumuz Mahsun Çapkan, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Altyapıda 10. senem. 2-3 aydır A takımla çalışıyorum. Öncelikle bana bu şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Fenerbahçe Spor Kulübü’ne layık bir şekilde futbol oynarım. Daha çok çalışacağım. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah en yakın zamanda Fenerbahçe hak ettiği yerlere gelecek.

Dereağzı’ndan stat görünüyor. Orada oynamak için sürekli hayal kuruyorsun. Çok şükür bu bana nasip oldu. Altyapı ile A takım aynı değil. Daha çok çalışmam gerekiyor. İnşallah uzun süre Fenerbahçe formasını giyerim."

Üst Alt