Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mağaraya girip yarasayı öptü

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Bursa'da bir kişi salgını yaydığı şüphesiyle corona virüsü sürecinin en korkulan hayvanı olan yarasalarla dolu mağaraya girdi, eline aldığı yarasayı öptü.

”Corona virüsü yarasalardan mı bulaştı?” tartışmaları sürerken Bursalı maceracı İbrahim Sargın, yarasalarla dolu mağaraya girip bu hayvanları inceledi.

bursa2.1_11287355-660x378.jpg

Uzun süre yarasaları inceleyen maceracı adam eline aldığı yarasayı öpüp tekrar saldı.

bursa1-1-660x365.jpeg

Birçok insanın yanına bile yaklaşamayacağı hayvanları eline alıp inceleyen maceracı adam cesaretiyle dikkat çekiyor. (İHA)

bursa3.1_11287351-660x289.jpg

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Tanıyorum o elemanı fenomen olmaya çalışan biri diyelim,)

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,553
Tamamdır yollarım:))

Üst Alt