-
-
-
- MFC Puanı
- 0
Profesyonel Futbol Takımımızın Danimarkalı oyuncusu Moussa Sow, 1-1 eşitlikle sonuçlanan Bursaspor maçını daha erken bitiremedikleri için kazanamadıklarını söyledi.
Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Kjaer, penaltı pozisyonu için, Ben futbol oynuyorum ve aynı zamanda bir insanım. Kollarımı kesemem sonuçta. Pozisyona bir kez daha baktım ve şaka gibi bir karar olmuş. Ama futbol bu maalesef. Karşılaşmayı penaltı yüzünden değil, daha erken bitiremediğimiz için kazanamadık yorumunu yaptı.
Yeterice iyi bir görüntü sergileyemediklerini belirten Kjaer, Rakibimize ikinci yarıda ilk yarıya kıyasla daha fazla pozisyon üretme, daha fazla şans bulma fırsatı sunduk. Aslında bu da bu işin konsantrasyonla ne kadar alakalı olduğunu gösteren bir nokta. Elimize bir şans gelmişti ama biz bunu teptik ifadelerini kullandı.
Son olarak alınan sonuçlarda herkesin sorumluluğunun olduğunu ve herkesin kendi payına düşen sorumluluğu kabul etmesi ve üzerine alması gerektiğini belirten Kjaer, Bana göre bir utançtır bu. Kesin sebebi söyleyemem. Eğer söyleyebiliyor olsam bir şeyleri de farklı yapıyor olabilirdik bu akşam ve daha önce kaybettiğimiz puanlarda. O yüzden bunu söylemek zor. Tüm Fenerbahçe taraftarları gibi ben de çok üzgün ve sinirliyim. Onlara bunu belirtmek istiyorum. Bir şekilde devam etmeliyiz. Sonuçta futbolun içinde bunlar var. Önümüze bakmak mecburiyetindeyiz. Kolay değil tabii ki ama hayat bu şekilde ilerliyor diyerek sözlerini noktaladı.
Resmi Site
Resmi Site