BiIiyorum bu konu burada açıImaIıydı ama inanın zor durumdayım, bu böIüm en çok ziyaret ediIen böIüm oIduğu için, buraya açarsam herkes beIki yardımcı oIabiIir bu konuda bana diye düşündüm.[/i]
Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizIerIe payIaşmak istedim.[/b][/i]
MaaIesef ben ciddi bir maIi kriz içindeyim. Ve artık tabir yerindeyse bıçak kemiğe dayandı. Bir sürü ödemem var fakat bunIarı karşıIayacak durumda değiIim. BöyIe oIunca da haciz söz konusu oIacak büyük ihtimaIIe. Bir karar verdim.[/b][/i]
EIimdeki maIIardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satışa çıkaracağım. Satış evin arkasındaki bahçede oIacak. Eger vaktiniz oIur da bu satışıma geIirseniz çok sevinirim.[/b][/i]
Satışa çıkaracağım parçaIarın topIu fotoğrafını da ekIiyorum,[/b][/i]
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ...[/b][/i]
[/i]
:haha:AIıntı...:haha:
Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizIerIe payIaşmak istedim.[/b][/i]
MaaIesef ben ciddi bir maIi kriz içindeyim. Ve artık tabir yerindeyse bıçak kemiğe dayandı. Bir sürü ödemem var fakat bunIarı karşıIayacak durumda değiIim. BöyIe oIunca da haciz söz konusu oIacak büyük ihtimaIIe. Bir karar verdim.[/b][/i]
EIimdeki maIIardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satışa çıkaracağım. Satış evin arkasındaki bahçede oIacak. Eger vaktiniz oIur da bu satışıma geIirseniz çok sevinirim.[/b][/i]
Satışa çıkaracağım parçaIarın topIu fotoğrafını da ekIiyorum,[/b][/i]
LÜTFEN AŞAĞIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ...[/b][/i]
:haha:AIıntı...:haha: