Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lügatında “Seni Seviyorum” Yazmayan İki Burç!

-Ruhefza-

Parçaladım peş peşe, söylediğin sözcükleri.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    189

Sınırlarını Çizen Kovalar

Kovalar ve “seni seviyorum” demek? Aynı cümlede bile biraz garip durdular değil mi? İnandırıcı gelmedi mi? Hemen telefonuna kayıtlı bir Kova arkadaşını bul ve sor bakalım hayatındaki kaç kere birine “seni seviyorum” demiş? Muhtemelen alacağın cevap 0! Evet evet, bir de yazıyla yazalım sıfır! Çünkü mesafeli olma işini biraz abartman bu arkadaşın lügatında sevgi sözcükleri pek bulunmuyor. Kimseyle mıç mıç samimi olmayı sevmiyor, herkes arasına kalın bir çizgi çekiyor. Belki gerçek hislerini dışa vurduğu takdirde başkasının rakısına meze olabilme ihtimalinden korkuyor, belki hiçbir şey hissetmediği insanlara karşı samimiyetsiz davranmak istemiyor. Anlayacağın, aslında tam bir Kova gibi, istediği şekilde davranıyor!

Duygularını İfade Edemeyen Başaklar

Alçakgönüllü, hizmet odaklı biri nasıl olur da kimseye “seni seviyorum” diyemez? Söyleyelim, Başak burcu insanı, duygularını belli etmeyi, hislerini aşk sözcükleriyle dillendirmeyi sevmez. O, sevgisini davranışlarıyla gösterir, değer verdiği insanı ellerinde büyütür. Kimseye karşı oynamaz, laf olsun diye iş yapmaz. Pragmatiktir fakat çıkarcı değildir. Kimseyi tarafına çekmek için uğraşmaz, süslü cümleler kurmaz. Minnet etmez, kalbini öyle herkese açmaz. Haliyle ağzından “seni seviyorum” cümlesi de pek duyulmaz.

askmoyra

Üst Alt