Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lucescu, Shakhtar'da kaldığını açıkladı!

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
Bence bu haraket ters köşe olabilir.Bence Luce ile anlaşma sağlandı ve G.saray da Murat Yakın spartak moskova anlaşma sağladı gelecek bu durumda zaten adam kalmadı seedorf Löv filan fasa fiso.

Umarım Lucescu Alınmıştır.

Forum Kalbi

Root
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    23
lucescu-shakhtar-da-kaldigini-acikladi--4478325.Jpeg

Lucescu, Shakhtar'da kaldığını açıkladı!

Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'te kaldığını açıkladı.

Galatasaray ile adı geçen Mircea Lucescu, Shakhtar Donetsk'in stadında bir basın toplantısı düzenledi.
Ukrayna ekibinin başında kaldığını açıklayan Lucescu, "Devam eden bir kontratım var, yeni kontrat önerisi almadım. Burada kaldığım için çok mutluyum. Belki 10 sene daha burada kalırım. Uzun bir süre benden 'gidiyorum' şeklinde bir ifade duyamayacaksınız." şeklinde konuştu.
fft16_mf4478324.Jpeg

Üst Alt